Vilka är de olika typerna av lager Software?

April 11

Stock programvara är tillgänglig för handel, spårning, sortering och en mängd olika handelstjänster. Omfattningen och mångfalden av program avser alla tänkbara aspekter av aktiehandeln. Online resurser ger aktie programvara för försäljning eller uthyrning från leverantörer och utvecklare. Många resurser finns tillgängliga gratis, och många tillhandahålls av aktiemäklare. Programvara kan sorteras in i grundläggande eller teknisk analys.

Teknisk lager programvara tillhandahålls i form av kartlägga programvara och elektroniska handelsplattformar. Grundläggande program inkluderar rating, ranking och sorteringssystem som utvecklats speciellt för aktiemarknaderna. I båda fallen har näringsidkaren ett brett spektrum av valmöjligheter till priser mellan fri att mycket dyra.

Många tekniska kartläggning program finns tillgängliga gratis på nätet. De flesta kartläggning tjänster erbjuder en del av deras kartläggning paket gratis, med premiumtjänster tillgängliga för en månadsavgift. Premiumtjänster erbjuder i allmänhet interaktiva diagram med avancerade indikatorer. Många aktiemäklare erbjuder premium kartläggning som ett incitament för att locka nya kunder. Specialiserade och avancerade diagramprogram säljs eller hyrs av online försäljare.

Tekniska lager program finns tillgängliga i form av analys och systemets utvecklingspaket. Handelssystem kan utvecklas och tillbaka testats med denna typ av programvara. Datafoderprogram behövs med utvecklingspaket samt kartläggning program i allmänhet. Datafoderprogram vanligtvis hyras på månadsbasis och omfattar historiska data. Dessa dataflöden finns i tidsramar så små som ett tick, vilket är den minsta prisförändringen spårbar.

Stock screening programvara är tillgänglig som automatiskt utför teknisk analys på en grupp av bestånd och visar resultatet. Ett exempel på detta kan vara alla bestånd i en viss bransch som handlar över sina 200-period glidande medelvärde. Denna typ av program kan spara oräkneliga timmar av forskning siktning genom tusentals lager för att finna eventuella handels kandidater. Många olika indikatorer och studier är möjliga med den här typen av automatiserad programvara.

Stock programvara är tillgänglig som ger grundläggande analys av börsnoterade företag på marknaden. Dessa program bestämmer finansiella hälsan hos företag och hur marknaden värderar aktien. Lagren rankas och betygsatt i flera kategorier. Några av dessa kategorier är utdelningar, resultat och försäljning. Resultat rapport programvara är en annan typ av program som kan vara värdefulla i timing aktieförvärv.

Nyckeltalen bestäms kombinera olika värden. (EPS) De pris-to-vinst (P / E) förhållandet och resultatet per aktie är två av de mer populära nyckeltal som används. Vissa program kan sortera lagren enligt branschen, börsvärde, genomsnittliga handelsvolymen och hundratals andra variabler. Vad skulle ta oräkneliga timmar av forskning för en person kan göras på några minuter eller till och med sekunder.

Priset på lager mjukvara är inte alltid en indikation på kvaliteten på programmet. Många top-notch-program har funnits ganska länge och är jämförelsevis billigt. Bestämma vilken teknisk och fundamental programvara för att använda kan vara liknande en grabb som försöker göra ett val i en godisbutik. Näringsidkaren bör begränsa de val genom att besluta vilka program kommer att förbättra hans eller hennes stil eller ett system för handel.

  • Mest aktiehandel programvara är designad av välrenommerade experter inom branschen.