Hur väljer jag det bästa Over-the-Counter Stimulant?

April 20

Välja den bästa over-the-counter stimulerande är inte något att ta lätt eftersom dessa produkter anses fortfarande vara narkotika och de kan få allvarliga reaktioner. Det finns ett brett utbud av alternativ med varierande grad av effektivitet. Även om det är lagligt att köpa många stimulantia i ditt lokala apotek eller varuhus, bör du ändå kontakta en läkare eller farmaceut för att välja den bästa typen för din kropp. Det är också oftast en bra idé att börja med lägsta styrkan möjligt innan du tar starkare stimulantia.

En over-the-counter stimulerande är något stimulerande som säljs utan användning av ett recept. De används ofta för att öka energi, även om många kosttillskott innehåller också stimulantia för att främja viktminskning. Att välja det bästa alternativet bör du fundera på vad du använder det till, och välja en som innehåller minst antal aktiva substans som möjligt. Om det doesnâ € t fungera som du vill, långsamt upp din dos inom en säker nivå.

Koffein är ett exempel på en over-the-counter stimulerande. Det finns i livsmedel som kaffe och te, men du kan också få det i piller eller kapselform. Innan någon stimulerande, även de som finns naturligt i livsmedel, rådgöra med en läkare. Om du har några underliggande hälsotillstånd eller löper risk att vissa villkor, bör du undvika stimulantia eftersom de kan leda till allvarliga komplikationer.

Du bör välja en over-the-counter stimulerande som innehåller ingredienser du har läst och forskat grundligt. Välj en som endast innehåller en aktiv ingrediens eftersom alternativ som har flera stimulantia är mer benägna att orsaka allvarliga komplikationer. Förutsätt inte att bara för att en produkt är naturligt är det inte kraftfullt. Efedrin, ett naturläkemedel stimulerande, har varit kända för att orsaka allvarliga biverkningar.

Det är i allmänhet en god idé att inte kombinera stimulantia själv. Om du tar en over-the-counter stimulerande, bör du undvika att dricka för mycket kaffe. Du bör också kontakta en farmaceut eller läkare innan du dricker andra kosttillskott eller mediciner samtidigt som ett njutningsmedel. Om du planerar att ta ett stimulerande för att behandla en viss hälsotillstånd eller symptom, det är generellt mer hälsosamma sätt att göra det. Din läkare kan ge dig ytterligare behandlingsalternativ att överväga.

Alla stimulantia medföra risker för din hälsa. Om du upplever snabb puls, andfåddhet, yrsel eller andra oroande symptom, sluta använda stimulerande och kontakta läkare omedelbart. Donâ € t anta att en över disk stimulerande är något säkrare eller mildare än ett recept alternativ. Ta kosttillskott med måtta och inte för längre perioder utan Doctora € s medgivande.

  • En farmaceut kan ha möjlighet att föreslå den mest lämpliga over-the-counter stimulerande för en patient att ta.
  • En läkare bör konsulteras innan du tar något stimulerande.
  • När du köper en over-the-counter stimulerande är det bra att jämföra eventuella biverkningar.
  • En individ som tar en over-the-counter stimulerande bör överväga att minska kaffekonsumtion.
  • Snabb hjärtfrekvens och andfåddhet anses allvarliga biverkningar av stimulantia.