Hur väljer jag det bästa ATM Supplies?

May 2

Det finns två huvudsakliga faktorer att tänka på när man köper ATM leveranser: vilken typ av maskin du har och hur mycket användning din maskin blir. Moderna uttagsautomater behöver vanligtvis bara en försörjnings-rullar av papper tejp. Dessa kommer i en mängd olika bredder och längder, så att välja rätt bredd för din maskin och rullängder lämpliga för din bankomater användning är viktigt. Vissa band kommer också förtryckt med reklam på baksidan, vilket kan spara pengar, eller ens göra dig pengar i vissa fall. Papperskvaliteten är också ett övervägande, eftersom högre kvalitet papper resulterar vanligtvis i färre kvitto sylt.

De flesta handelsfartyg ägda bankomater använda termoskrivare. Som ett resultat, de flesta bankomater behöver bara en förbruknings utbudet på regelbunden basis: papperstejp. Pappersband kommer i rullar och byts ut på ett sätt som liknar kassaregister tejp. Många bankomater har två skrivare, en för kvitton och en för den interna tidskriften, som är ett register över alla transaktioner och balansera aktivitet. Vissa bankomater använder kvittoskrivare för utskrift tidskriften varje gång maskinen är balanserad, medan andra använder en elektronisk journal och skriva ut endast de avvecklingsuppgifter på papper.

Det första övervägandet vid val av papperstejp är bredden av rullen. Olika tillverkare och olika modeller kräver olika bandbredder. Några standardbredder inkluderar 2.75 inches, 3 inches, 3.125 inches och 3,15 inches (ca 6,98 cm, 7,62 cm, 7,93 cm och 8 cm), men dessa kan variera i olika länder. Kontrollera tillverkarens webbplats eller fråga din försäljare om pappersbredd som krävs av var och en av maskinens skrivare.

Längden av rullen är också en viktig faktor. De flesta kvittorullar är 443 meter, 800 meter eller 890 fot (ca 135 m, 244 m eller 271 m) lång. Journal tejprullar är ofta mycket kortare, eftersom de är belägna i ett mindre fack. Journal band är vanligtvis 100 meter eller 190 fot (ca 30 m eller 58 m) lång.

ATM leveranser produceras utifrån de vanligast använda produkterna, så kortare eller längre rullar kan vara otillgänglig för vissa maskiner. Om du har ett val, basera ditt beslut på mängden användnings din maskin blir. Till exempel, om din maskin gör en hel del transaktioner i en typisk vecka, kanske du vill välja en längre tejprulle så att du inte behöver byta papper så ofta.

Många leverantörer erbjuder också ett val mellan standard tomt kvittopapper eller kvittopapper som är förtryckt med kuponger på baksidan. Marketing företag specialiserade på att sälja annonser till företag och tillverkare, tryckerier kuponger på specialpapper och sälja rullarna till ATM ägare. Beroende på marknadsbolaget, kan du ha rätt att få gratis papper eller ens för att tjäna pengar med hjälp av deras kvittopapper. Var medveten om att kuponger kan påverka eventuella branding avtal i butik du kan ha och att vissa användare har rapporterat frekventa sylt eftersom denna typ av papper är ofta något tjockare än standardpapper. Det kan vara klokt att be om en provrulle innan de accepterar ett program.

Det är också viktigt att tänka på det företag som säljer ATM leveranser. Det är i allmänhet bäst att välja ett företag som har rimliga priser men erbjuder också en kvalitetsprodukt. Billigt papper är inte riktigt billigare om maskinen är ständigt ner på grund av pappersstopp. I många fall, är lika viktigt som själva produkten säljaren. Satsa på en leverantör vars minsta inköpskvantitet, expeditionsavgift och återvändande passform med dina behov.

Det finns andra förnödenheter att tänka åt sidan från band, men det rör sig vanligen köps sällan. Till exempel kan du behöva nätverks skyltning och dekaler tilläggsavgift anmälan. Många företag som säljer mottagande och tidskrifts band säljer även dessa ATM leveranser.

  • Kunderna kan behöva insättningskvitton och kuvert att lägga pengar på sina konton från en bankomat.