Vad är Vegetariskt Chicken?

August 30

Många människor är nyfiken precis vad vegetarisk kyckling - som i icke-kött kyckling - är gjord av. Det finns två huvudsakliga källor för vegetarisk "kött." En är tofu, en glutenfri produkt av sojabönor, och den andra är seitan, en produkt tillverkad av vetegluten. Olika kryddor som normalt används för att smaksätta kyckling kan användas för att smak tofu eller seitan, vilket gör det så att många människor inte kan se skillnad mellan den faktiska kött och vegetariska kycklingen.

Suppleant köttprodukter har tillåtit många människor att dra nytta av en hälsosam vegetarisk meny utan att känna berövas kött. Det finns vegetariska recept att tillfredsställa många smaker. Vegetariska snacks med veggie kyckling är tillgängliga för att hålla hungern borta mellan måltiderna.

Tofu har använts i asiatiska recept i många århundraden, och det har blivit allt populärare som en ersättning för kött. Det finns också vegetariska buljonger som påstår sig ha en kyckling smak. Marine tofu i en god buljong för en timme ska genomsyra smaken hela tofu, skapar en smakrik soja kyckling. Dessa buljonger varierar i kvalitet och "riktiga kyckling" smak, men det bästa av dem har uppfyllt många konverterade rovdjur som ibland känns som de bara måste sätta tänderna i en riktig köttbit.

Seitan är den andra val för en vegetarisk kyckling substitut. Den kan köpas förberedda och redo att smak, eller recept finns tillgängliga online för att låta "kött" ska göras rätt i köket. Vetemjöl kan bearbetas lätt att ta bort stärkelsen, eller vitalt vetegluten kan köpas redan rensade och redo att laga mat. Detta anses vara den bästa metoden för att skapa en välsmakande kött substitut. Med rätt buljong för smak, kan en tillfredsställande produkt skapas på lite bekostnad.

Många människor tror att seitan textur är överlägsen tofu. Andra egenskaper är ungefär lika, såsom deras förmåga att ta på smaker. Dessa faktorer har bidragit till den snabba ökningen i popularitet av seitan i både bostäder kök och kommersiella livsmedelscentraler. En vegetarisk restaurang i USA är mer benägna att använda seitan som ersättning för kött.

Seitan och tofu är mycket rik på vegetariskt protein, men inte heller kommer att ge full uppsättning av proteiner som en köttdiet gör. Människor som överväger en vegetarisk kost bör söka all litteratur som de kan. Detta kommer att hjälpa dem att se till att få alla nödvändiga proteiner i sin kost.

En alternativ definition av vegetarisk kyckling är en höns som har tagits upp på en strikt vegetarisk kost. Detta är inte så vanligt som man skulle kunna tro, eftersom djurfoder rutinmässigt lägga kött biprodukter samt tillväxthormoner för att öka tillväxten i vikt. Denna typ av läkemedel finns tillgänglig på marknaden, men kan vara svåra att hitta i vissa områden.

  • Tofu är en populär vegetarisk substitut för kyckling.
  • Ibland vital gluten gjord av vete används i stället för kyckling i vegetariska rätter.
  • Vegetarisk kyckling kan läggas till någon maträtt som innehåller normalt kyckling.