Hur blir jag en övervakningstekniker?

August 22

Övervaknings tekniker är människor som installerar och underhåller utrustning som används för att spela in aktiviteter på kamera. Dessa människor måste ha gedigen fingerfärdighet och njuta lösa komplexa problem. En individ som vill bli en övervakningstekniker måste överväga att fylla två års utbildning efter gymnasiet. Han eller hon ska också få praktisk erfarenhet från fältet i en verklig inställning samt bedriva en licens på detta område, vilket kommer att utöka sina möjligheter till sysselsättning.

En person som försöker bli en övervakningstekniker kan slutföra ett intresseföretag examen i elektroteknik eller elektronik, som vanligtvis varar två år. Även om vissa arbetsgivare kräver att en jobbkandidat fyll gymnasiet-nivå utbildning för att komma in på området, tjänar en högskoleexamen kommer att göra honom eller henne mer marknadsmässiga. Inskrivning i ett college utbildningsprogram innebär skickar in din gymnasieexamen eller motsvarande certifiering tillsammans med dina senaste standardiserade provresultat. Du bör också vara beredd att vända i din high school utskrift och fyll din valda schoolâ € s entré ansökan.

Kompletterings elektriska kurser förbereder dig att utmärka sig i denna karriär område. Du måste studera hur kretsarna fungerar och hur du ställer in elektriska system. Detta är viktigt om du vill bli en övervakningstekniker eftersom denna typ av professionella ansvarar för att ersätta övervakningssystem som inte fungerar korrekt samt fastställande tekniska problem med bransch enheter. En tekniker måste se till att kamerorna fungerar korrekt för att effektivt övervaka webbplatser och skydda mot brott.

Även om din träning inte kräver att du slutför en praktikplats, kommer att göra så att ge dig praktisk erfarenhet från fältet. Du kan be din collegeâ € s karriärtjänster avdelning för att hjälpa dig att få kontakt med lokala företag som är villiga att anställa någon som planerar att bli en övervakningstekniker. Som praktikant bör ditt mål vara att inte bara installera övervakningsutrustning, men också att hålla operativa dokument i enlighet med organisatoriska och statliga regler. Ditt företag kommer dessutom att göra dig ansvarig för att precisera misstänkt aktivitet upptäcks av en videokamera, eftersom denna information kan vara användbar för domstolsändamål.

Tjänstemän i din region kan kräva att du också kompletta licenskrav innan du kan öva i den här branschen. Tjänar denna referens innan du blir en övervakningstekniker innebär att ta och passerar en examen, och underhålla det oftast kräver att du fyller fortbildningskurser. Ta emot den här typen av beteckning visar att rekryterare att en individ är väl insatt i området och har en grundlig förståelse av lagar som rör övervakningsarbetet.

  • Övervaknings tekniker behöver veta de bästa platserna för att placera kameror fånga brottslingar på bar gärning.
  • En övervakningstekniker ansvarar för installation och övervakning elektrisk övervakningsutrustning.