Vad är automatisk uppringning?

December 20

I ett pågående arbete med att tävla i en värld där service är många och kunderna är begränsade, kommer många företag använder automatisk uppringning system för att förbättra sina chanser att bygga sin kundkrets. Här är några grunderna i automatisk uppringning, hur programmen fungerar och vad de betyder för konsumenten.

Processen för automatisk uppringning är faktiskt mycket enkel. Automatisk uppringning utrustning är ansluten till en matris med tillgängliga telefonlinjer eller trunkar. Programvaran tillåter systemet att ladda listor över telefonnummer som kommer att kö för uppringning. När den aktiveras, kommer auto dialer börja ringa varje nummer på listan. Beroende på funktionerna i systemet, kan antalet samtidiga dialings vara några tiotal till tusentals.

När autodialer känner av att en anslutning har gjorts, kommer ett automatiskt meddelande, komplett med instruktioner om hur man får till en levande person börjar spela. I andra versioner av automatisk uppringning programvara, kommer ett anslutet samtal dirigeras till en levande skötare, som kommer att interagera med den person som kallas.

Användningen av automatisk uppringning är inte begränsad till affärs kontakter. Många välgörenhetsorganisationer använder automatisk uppringning tekniker för att maximera sin uppsökande stöd från samhället. Under lokala, statliga och federala valperioder är automatisk uppringning ett vanligt sätt att få ut budskapet om viktiga ställningstaganden av kandidaterna. Även vissa stora religiösa organisationer har börjat använda automatisk uppringning för att kontakta medlemmar i stora församlingar med ett automatiskt meddelande om kommande tjänster och evenemang. I grund och botten, om det finns ett budskap som måste gå ut till en stor del av allmänheten, är automatisk uppringning en potentiell lösning.

Användningen av automatisk uppringning utrustning har blivit mer framträdande under de senaste åren, eftersom fler organisationer har funnit tillämpningar för produkten. Men många människor väljer att tillåta inkommande samtal från nummer som de inte känner igen att rulla till röstbrevlådan. Detta kan ibland vara förvirrande, eftersom automatisk uppringning protokollen kommer att läsa detta som ett uppkopplat samtal, även om den är ansluten till en telefonsvarare eller röstbrevlåda. Detta är vad som leder till vissa personer som checkar telefonmeddelanden och hitta en partiell affärs annons registrerats, eller hör ett meddelande med någon som frågar efter någon med namn eller upprepade gånger säga hej innan du kopplar från linjen.

Trots screening som pågår, många företag tycker att automatisk uppringning tekniken är till stor hjälp för att säkra nya kunder, samt försäljning av nya produkter eller tjänster till befintliga kunder. På liknande sätt, många välgörenhetsorganisationer finner att stöd ökar när automatisk uppringning används för att varna allmänheten om kommande evenemang och behov i samhället. Medan vissa kan se automatisk uppringning som en annan invasion in i hemmet, andra ser det som ett bra hjälpmedel för att få ordet ut och nå fler människor med budskapet.