Vad är ett Print reklamkampanj?

July 15

En utskrift reklamkampanj är ett marknadsföringsprogram som fokuserar på tryckta annonser. De vanligaste typerna av tryckt reklam inkluderar tidningar, tidskrifter och billboard reklam. Lokala företag och katalogbaserade företag gör ofta använda direktreklam och broschyr kampanjer, som levererar annonser direkt till dörren till konsumenterna.

En tidning baserade utskrifts reklamkampanj fokuserar på att få uppmärksamhet av tidningsabonnenter. Ofta en av de minst kostsamma metoder för marknadsföring, tidningsannonser erbjuder kostnadseffektivitet och förmåga att marknadsföra produkter på en dag eller vecka. Om en butik är att ha en särskild försäljning eller händelse, kan en tidningsannonskampanj vara ett utmärkt sätt att sprida ordet, eftersom reklam kan placeras i dagarna eller veckorna fram till händelsen. Vissa tidningsannonser tar även formen av kuponger, vilket gör att användare kan få annonsen tillbaka till butiken för en speciell rabatt eller affär.

Magazine reklam är oftast dyrare än tidningsannonser, men tillåter ett varumärke för att göra en dramatisk inverkan. Helsidesannonser färg är utformade för att fånga uppmärksamheten hos läsare med kvicka grafik, igenkännbara varumärken logotyper och iögonfallande fraser. En utskrift reklamkampanj som använder tidningar normalt skräddarsy sina annonser till den demografiska av en specifik tidningen; till exempel, kanske ett modemagasin har annonser för klädföretag, kosmetiska leverantörer och lyxbilar.

Köra en skylt utskrifts reklamkampanj är ett bra sätt att nå en bred, varierad publik i en viss region. Spännande visuella är väldigt viktigt med skyltar, eftersom potentiella kunder kan ha bara ett par sekunder för att undersöka annonsen innan de kör bil eller går ut ur sortimentet. I starkt trafikerade områden, kan skyltar bli ganska dyrt, och kan sträcka sig bortom enkla utskriftsmedia i en värld av digitalt projicerade bilder. Men om att nå så många människor som möjligt är nödvändig för att ett utskrifts reklamkampanj, kan hyra skyltar vara en givande bekostnad.

En direktreklam utskrift reklamkampanj är mycket effektivt eftersom kunderna inte lätt kan komma ifrån det. Genom att leverera en pizza meny, katalog, eller ens visitkort till en persons hem eller arbetsplats, är chansen att en lyckad anslutning med en kund hög. Lokala företag kan fördela arbetarna att gå från dörr till dörr, placera direktreklam annonser i brevlådor. Katalog butiker eller vissa företag kan skapa en e-postlista över alla tidigare kunder för att skicka dem regelbundna kataloger, specialerbjudanden och annat marknadsföringsmaterial. Medan vissa människor kan känna sig överväldigad av direktreklam, är det ändå ett effektivt sätt att nå en lokal publik.

  • Tidning Baserad tryckt reklam kan hjälpa ett företag att få uppmärksamhet av dem som läser en viss tidning regelbundet.
  • När placeras längs motorvägar, motorvägar och livliga centrum gatorna, skyltar använder kvicka slogan och iögonfallande bilder för att fånga uppmärksamheten hos förarna.
  • Direktreklam kampanjer använder ofta färgglada kuvert eftersom de fångar ögat av mottagaren.
  • En tidningens annonsavdelning är en viktig resurs för utskrifts reklamkampanjer.
  • Tidningar ger en gemensam, relativt billig form av tryckt reklam.