Hur väljer jag det bästa Retro Kettle?

November 16

Den bästa retro vattenkokare för dig kommer att vara rätt färg och stil, rätt storlek, och passar in i din budget. Det finns många olika typer av vattenkokare tillgängliga, både online, i butik och via kataloger. Redan innan du börjar handla, bör du bestämma hur mycket du är villig att spendera, och i vilket syfte du ska använda retro vattenkokaren mest.

En retro vattenkokare kan kosta ett par dollar eller några hundra dollar, beroende på märke och material. Till exempel kan en koppar retro vattenkokare kosta hundratals dollar, men en vattenkokare i rostfritt stål får endast kosta tio dollar. Det finns inte mycket skillnad i prestanda mellan en vattenkokare och nästa, så var conversative i din uppskattning av vad du ska spendera.

Tänk på att en retro vattenkokare, även om gamla gammalmodiga i sin design, är fortfarande en modern pjäs. Om du tror att du kanske gillar en vattenkokare nu, men att du kanske vill ha en ny om några år, bör du nog spendera lite mindre. En retro vattenkokare som du planerar att hålla i många år och använder dagligen kan vara värt mer för att säkerställa en hög kvalitet, hållbar design.

När du har bestämt hur mycket du kommer att spendera på din vattenkokare, överväga vilken färg du vill ha. Ofta är grytor kvar på spisen, eftersom de används på daglig basis. Om du tror att du kommer att lämna din vattenkokare ut, bestämma om du vill att det ska smälta in i omgivande apparater eller stå ut. Till exempel kommer en vattenkokare i orange eller rött lägga en accent av färg, men en borstad nickel vattenkokare kommer att smälta in med rostfria vitvaror.

Det sista du behöver för att avgöra innan shopping är rätt storlek. Vattenkokare som värmer bara tillräckligt med vatten för en enda dryck finns som är vattenkokare som kan värma tio koppar vatten eller mer. Om du gör normalt varmt vatten bara för dig själv, kan du få en liten vattenkokare. Att underhålla eller göra tillräckligt för din familj, behöver du en större kruka. En bra tumregel är minst åtta gram per person, så för en familj på fyra, behöver du en vattenkokare som rymmer 32 gram.

Efter beslut om hur mycket att spendera, vilken färg och vilken storlek retro vattenkokare som du behöver, är du redo att börja handla. Du kommer att hitta två typer av vattenkokare: Spis och elektriska. Elektriska vattenkokare kontakten i ett eluttag. Många människor tror att de värmer vatten snabbare och effeciently, men andra föredrar att använda en traditionell stil.

Traditionell Spis grytor är typiskt rostfritt stål, gjutjärn, eller keramik. Rostfritt stål är en praktisk, prisvärd material som fungerar mycket bra. Gjutjärn, men dyrare, behåller värmen längre än rostfritt stål. Keramiska vattenkokare är både vacker och lätt, men inte alla kan användas på en spis öga.

  • Online shopping erbjuder en mängd olika alternativ.