vad är en kokbok Recept Holder?

March 7

En kokbok recept innehavaren är ett användbart kök verktyg som håller och skyddar recept medan kockar arbeta med dem. I huvudsak är det en typ av bok stativ som också är utformad för att rymma enkelsidiga recept. Medan idén om en kokbok recept hållare kan tyckas ganska oseriöst, de är faktiskt väldigt bra att ha runt i köket, och när kockar börjar använda dem, de ibland har svårt att gå tillbaka. Många köks leverans butiker säljer recepthållare, och det är också möjligt att konfigurera en vanlig bok innehavaren att tjäna samma syfte.

Det finns flera funktioner till en kokbok recept hållare. Den första är att receptet innehavaren får kokböcker och recept upp från disken så att de inte tar upp plats, samtidigt som du håller dem i en vinkel som är bekvämt för snabbt ögna på ett recept när du arbetar med den. För det andra, en kokbok recept hållare håller även recept och kokböcker ren, eftersom de dras upp från disken och skyddas ofta med ett stänkskydd också.

En mycket grundläggande design har ett rack som är utformad för att stödja en kokbok eller enda sida recept. Andra lägger en plast eller glas sköld som skyddar papperet från kökstänk. Denna sköld kan också bidra till att hålla kokböcker öppen, eftersom det finns få saker som obekvämt som en kokbok plötsligt smäller stängas vid en avgörande tidpunkt. Hyllan och sköld kokboken receptet hållaren är utformade för att kunna tas bort, så att de lätt kan tas bort och rengöras.

En mängd olika material kan användas för att göra ett recept hållare. Skölden är tillverkad av ett klart material, så att receptet kan läsas, medan stället kan göras av trä, metall, glas eller plast. I allmänhet, är designen robust så att den kan stödja mycket stora matlagning uppslagsverk utan att kollapsa eller falla över. Eftersom konstruktionen är relativt enkel, kan en kock bygga en variant med saker som är billiga eller kanske redan runt huset, om han eller hon inte är benägna att köpa en kokbok recept hållare.

Förutom att användas i köket, kan den robusta boken montern också användas för att visa böcker runt huset. För samlare som vill lämna böcker öppen kan sköld skyddar sidorna från olycka runt huset. Medan boken montern får absolut inte användas som ett arkiv ställning för sällsynta böcker, det är ett trevligt sätt att visa attraktiva konstböcker eller enstaka kärvar av papper som används för konstverk, viktiga meddelanden och liknande ändamål.