Living Paleo Anaerob: Bygga Hastighet och Power

February 26

När levande Paleo, måste du förstå att du är utformade för alla-out utbrott av energi följt av bevarande. När grott män jagade, eller undvikas jagas, var de tvungna att sprint. De gick så fort de kunde för korta sträckor. Genom att göra dessa korta skurar, utvecklade de naturligtvis hastigheten de behövde.

Bygga fart och kraft är en av de största färdigheter du kan upprätthålla för att hjälpa dig med allt du gör i livet. Men att få dessa färdigheter är en av de mest dåligt kända rörelser i fitness idag.

Mål och punkt: Hur många personer har du sett på gymmet på löpbandet, för att elliptisk eller trappa stepper för vad som verkar vara för evigt? Att gå i samma takt under långa tidsperioder eller utför rörelser som kroppen inte naturligt gör är helt enkelt inte vad du var avsedda att göra. Det är inte heller nödvändigt att skapa en stark, mager och smidig kropp fylld med kraft och fart.

Gör korta skurar av motion följt av resten är mycket bättre än allt det långa, sträckte ut övning som tar evigheter. Hur ofta har du hört det? Övningen du behöver tar mindre tid och är mer effektivt!

Här är några av fördelarna med att göra korta skurar av motion, såsom tävlar eller utför högintensiv träning följt av en period av vila:

  • Förbättrad uthållighet
  • Snabba resultat
  • Inga kontanter eller utrustning som krävs
  • Bränn mer fett
  • Kardiovaskulär hälsa
  • Ägna mindre tid åt att träna, så mycket mindre tråkigt

Du behöver inte längre känna sig fastkedjad vid all konditionsutrustning för att få kraft och fart i din fysiologi! Är inte lever Paleo befriande?