Hur kan jag förbereda för att gå julhandeln?

December 30

Julhandeln är oftast antingen den högsta punkten av en persons år eller bane av hans existens. Komikern Tom Lehrer, också uttrycker en del missnöje med övningen när han sjunger, "Hark! The Herald-Tribune sjunger, reklam fantastiska saker ... Änglar vi har hört på hög, säger oss att gå ut och köpa ..." Men , julhandeln generellt anses vara en nödvändig handling och, med viss organisation, kan vara roligt.

Ett problem med julhandeln är att ofta, människor gå ut utan en lista eller några idéer om vad de kommer att köpa, och för vem. Att göra en lista över dem för att köpa för och anteckna tankar om vad de skulle vilja är ett bra sätt att förbereda sig för julhandeln. Det hjälper påskynda processen och bistår shopper i vistas fokuserad.

Ett annat sätt att förbereda sig för julhandeln är att sätta en budget. Detta kan vara det viktigaste steget av alla. En bidragande faktor efter semestern depression är, utan tvekan, ankomsten av de höga räkningar kreditkort i januari. Folk inser hur mycket de överskridit när det stirrar på dem från uttalandet. En budget är avgörande för att hjälpa en shopper att inte överutnyttjas och förstöra de närmaste månaderna efter semestern.

Vissa människor gör sitt julhandeln på gallerior och andra vill hellre gå online. Mall shoppare bör göra vissa att de har bekväma skor och bör gå till köpcentret när de rimligen utvilad. Om butikerna är packade med shoppare, har haft en god natts sömn kommer att gå en lång väg mot att hålla en shopper glad och rimliga.

Moms bör helst få en barnvakt. Shopping, jul eller annars är mycket lättare när barnen är hemma. Den shopper bör ha sin lista och bestämma vilka kreditkort som hon kommer att använda, och ta endast de med henne. Om hon har beslutat att inte använda kreditkort, bör hon lämna dem hemma för att undvika frestelsen.

Shoppers bör också köra fordon som antingen har slutna trunkar eller dolda förvaringsutrymme för paket. Varje år, det finns rapporter om människor som hade varenda Julpaket stulen eftersom de lämnade presenterna i baksätet, där de var väl synlig. Deras fönster var trasiga och förpackningarna var borta när de återvände. Tjuvar sällan stjäla vad de inte kan se, så en shopper bör alltid stuva inköp där de inte syns, även om någon kikar in i bilens fönster.

Online Julhandeln har skjutit i höjden i popularitet de senaste åren. Attraktionskraften inte slåss köpcentret massorna är oemotståndlig för vissa människor. Men att hålla budgeten fortfarande är kvar, och shoppare bör se till att de beställer sina varor tidigt nog för att få det levererat långt innan den stora dagen. De bör också se till att deras datorer har 128-bitars kryptering och secure socket layer (SSL), vilket kommer att hjälpa till att hålla sina kontonummer säker.

Vissa människor reser ut ur staden, till närmaste stora staden, kanske, att göra sin julshopping. Dessa shoppare bör också ta sina listor och endast väsentliga kreditkort. De bör också planera att tillbringa minst en natt i staden, så att de kan vila från att resa och shoppa. Shoppers tar denna väg bör förbereda genom att få hotellbokningar tidigt och factoring i kostnaden för resor, mat och logi i shopping budget. De som reser med bil bör få sitt fordon utcheckad, som du skulle för någon väg resa.

När en jul shopper lovar att stanna på budgeten och organiserar en lista, gör han sitt liv genast lättare. Julhandeln kan vara roligt när shopper gör ett försök att vara förnuftig om hans inköp och inte pressa inte själv för hårt för att föreviga något idealiserad tradition.

  • Folk köper ofta kläder som julklappar.
  • Att göra en lista över dem för att köpa för och anteckna tankar om vad de skulle vilja är ett bra sätt att förbereda sig för julhandeln.
  • Under semester rush, hålla sig vaken och skydda dina värdesaker från ficktjuvar och andra tjuvar.
  • Online julhandeln ger mer bekvämlighet och mindre kaos för en kund.
  • Shoppers bör tajma sina resor för att undvika stora folksamlingar semester.