Vad är en advokatbyrå partner?

January 6

Om du € ve någonsin läst några John Grisham romaner, särskilt hans bok, The Firm, du € ll vet att i stora advokatbyråer, vara en advokatbyrå partner är målet för de flesta inkommande medarbetare. Innan en advokat gör partner, de i allmänhet måste spendera flera år som biträdande, arbetar långa och svåra timmar, många av dem fakturerbara, som skall beaktas för positionen av partnern. Grisham förenklar något de typer av partners i advokatbyråer, och det finns några viktiga skillnader mellan de olika typer av partners som bär vissa granskning. Advokatbyrå partner är i huvudsak uppdelad i eget kapital och icke-aktierelaterade partners, som ger olika fördelar, lön och makt.

Trenden i stora advokatbyråer är att bevilja medarbetare som har lagt in tiden i flera år och visat mycket lovande som advokater genom att erbjuda dem en befordran. Ofta denna kampanj är att en icke-equity advokatbyrå partner. En icke-equity partner inte delägare i verksamheten, och inte har en röstandel i bolaget. De kan så småningom göra aktiepartner, men studier visar att många advokater behåller partnerskap med icke-aktierelaterade status istället för att någonsin bli delägare i företaget. Om de gör sitt jobb bra theyâ € ll få rejäl bonus och mycket goda löner; men de vann? € t ha rätt till en aktie partnerâ € s andel av vinsten.

Det egna kapitalet partner blir delägare i verksamheten, och får ta del av vinsten. Advokatbyråer kan också göra skillnad mellan äldre och yngre partners. Partnerna mer senior kan ha anspråk på en högre andel årliga vinster. En aktie advokatbyrå partner får också rösta om beslut som fattas av företaget, vilket kan inkludera omröstningar i frågor av ekonomisk inriktning, skapa en annan partner, eller bestämma vilka kunder att representera.

En annan metod för att bli en advokatbyrå partner är att köpa din väg in, eller att kunna förbättra ett företag genom att ta in alla dina kunder. Detta försäkrar att intäkterna av företaget avsevärt kommer att öka och alla befintliga partnern vann? € t gör mindre pengar. En exceptionellt begåvad advokat som har en bevisad rättegång rekord kan erbjudas antingen en icke-aktie eller ett aktie partnerskap om att anställa personen skulle höja profilen för företaget och skapa fler vinster. Alternativt kan flera advokater börja starta eget företag och skapa en omedelbar partnerskap. Vanligtvis i varje enskilt fall, advokater anlitade eller starta ett företag har flera års erfarenhet, en pålitlig kundbas, och en förmåga att attrahera nya kunder på grund av deras kompetens och affärsmannaskap.

  • Ledande partner har anspråk på en högre andel årliga vinster.
  • Flera advokater kan starta sin egen firma och skapa en omedelbar partnerskap.
  • Förbättra ett företag genom att i alla en advokats kunder är en metod för att bli en advokatbyrå partner.