Vad Är Buffalo Museum of Science?

December 7

Buffalo Museum of Science är en science museum i staden Buffalo, New York, USA. Martin Luther King Park, där museet ligger, går tillbaka till 1800-talets slut. Parken är belägen i nordöstra Buffalo, och är för närvarande noterat på National Register of Historic Places. Etablerat i 1861, flyttade museet till sin nuvarande plats 1929. Det är nu beläget i en historisk byggnad ritad av August Esenwein samt James A. Johnson, en anmärkningsvärd Buffalo arkitekt vars arbete ibland anses vara en form av pre- art deco-arkitektur.

I allmänhet är det huvudsakliga målet för Buffalo Museum of Science för att fungera som en institution för utbildning, med fokus på natur- och fysik. Medan fokus i museet är centrerad på State Western New York, dess samlingar innehåller fossiler, artefakter och naturalier från alla delar av världen. Buffalo Museum of Science är en ansedd och professionell vetenskapsmuseum, men det har också roliga och familjevänliga utställningar, varav många involverar hands-on lärande. Dessa utställningar fokuserar på sammankopplingen av livet på jorden och i universum.

Regionen runt Buffalo, Greater Niagara Region, är rikt på naturhistoria, som vid Buffalo Museum of Science väl representerade. Dess samlingar är relevanta för områdena arkeologi, botanik, paleontologi och zoologi, bland andra. Dessutom upprätthåller museet en forskningspersonal åtagit sig en rad olika områden, bland annat återuppbyggnad av historiska miljöer, och utvecklingen människor.

En annan viktig tjänst som drivs av Buffalo Museum of Science är Tift naturreservat. Det bevara är en återvunnen våtmark som ligger på 264 hektar av ett tidigare industriområde. Förutom att driva Tift Nature Preserve, Buffalo Museum of Science driver lokala arkeologiska aktiviteter. Besöker bevara är möjligt, och det erbjuder program för både skolor och enskilda besökare.

Buffalo Museum of Science är öppet sju dagar i veckan och har många vecko-, månads-, års- och speciella evenemang. Evenemang, klasser och program är utformade för barn, vuxna, lärare och forskare. Dessutom det vanligt att skolor att besöka museet för utbildnings studiebesök. Uppdragsbeskrivningen för Buffalo Museum of Science är "Inspirerande nyfikenhet genom prospektering," och museet strävar efter att leva upp till sitt uppdrag genom att uppmuntra specialister samt medlemmar av allmänheten att ta del av allt den har att erbjuda. Det styrande organet för både Buffalo Museum of Science och Tift naturreservat är Buffalo Society för naturvetenskap.