Vad är Pool asfaltläggare?

May 23

Pool asfaltläggare är specialiserade tegel som syftar till att ge en säker, attraktiv och ekonomiskt alternativ till den traditionella betongbeläggning används runt simbassänger. Dessa asfaltläggare har en halkfri yta och kan lätt installeras i en packad sand bas. De hållbara material som används är oftast resistenta mot både klor och saltvatten. Pool gatstenar tenderar att vara konstruerade av tegel, betong, eller sten och finns i en mängd olika former och färger.

Till skillnad från vanliga beläggningsmaterial, är pool asfaltläggare utformade för att ge ett halkskydd för att förhindra att olyckor inträffar på den våta trottoaren. Den grova ytan av dessa gatstenar hindrar dem också från att bli alltför varm när den utsätts för direkt solljus. Dessa specialiserade asfaltläggare ofta installeras utan användning av murbruk och kan oftast läggas utan anlita tjänster av en professionell beläggningsentreprenör. Tidiga versioner av dessa sandbaserade gatstenar var ofta föremål för erosionsproblem, men en speciell sealer har nu utvecklats för att förhindra sand lederna från tvättning i poolen.

De flesta pool gatstenar är konstruerade av material som är resistenta mot klorerade och saltvatten. En pool utläggare kan göras ännu mer resistenta mot saltvatten genom tillämpning av ytterligare tätningsmedel. Dessa tätningsmedel gör också gatstenar resistenta mot färgblekning orsakad av konstant exponering för direkt solljus. Specialiserade beläggningar är också tillgängliga för att göra vanliga gatstenar lämpliga för poolen användning. Pool asfaltläggare kan ofta individuellt bytas ut om de blir sprucken eller skadad.

Pool asfaltläggare är oftast gjorda av starka, långvariga material såsom sten, tegel eller betong. Sten asfaltläggare brukar klippa av kalksten, sandsten, granit, eller skiffer och ofta används för att hjälpa trottoaren blandningen i det omgivande landskapet. Brick asfaltläggare består av lera och ger en naturlig, jord tonas utseende till poolen området. Asfaltläggare konstruerade av betong kan köpas i många olika nyanser och används vanligtvis för att producera en färgglad design runt poolen.

Även pool gatstenar är främst konstruerade för säkerhet och hållbarhet är de också tillverkas i en mängd olika former, storlekar och färger. Sten asfaltläggare allmänhet skuren i rund, fyrkantig eller rektangulära former. Brick asfaltläggare tillverkas i avlång, diamant, och ovala former samt mer traditionella konturer. Betongutläggare är ibland tillgängliga i former såsom oktagoner, trianglar, femhörningar och sicksack. Plain konkreta gatstenar kan individuellt tonade att producera kundanpassade mönster och utarbeta mönster.

  • Pool gatstenar är typiskt tillverkade av långvarig material såsom tegel.