Vad är ett knytkalas?

September 5

En husmanskost är en händelse där varje deltagare ger en maträtt av livsmedel. Alla som föra en maträtt kan sedan prova de andra rätterna. Potlucks kan vara middagar eller luncher och kan hållas i kyrkor, skolor, kontor och privata hem.

Värd ett knytkalas middag är en bra idé för en person som gillar att ha middagsbjudningar, men antingen inte gillar att tillbringa timmar i köket eller inte har tid för det. De flesta husmanskost värdar kommer laga huvudrätt för en sitta ned middag, plus några smårätter annars dessert, och varje gäst kommer att föra resten. En buffé knytkalas kan funktionen flera huvudrätter och många smårätter, dock, och värden kan bara ge en maträtt som de andra gästerna.

Kontors potlucks kan vara en bra idé om företaget har en tillräckligt stor lunchrummet samt kylskåp utrymme. Ett brett utbud av livsmedel kan erbjudas så att det finns något för alla. Den bästa idén är oftast att organisera knytkalas minst tre veckor i förväg genom att ha en lista för arbetstagare att skriva ner vad maträtt theyâ € ll vara att föra.

Listan bör ange kategorier såsom huvudrätter, desserter, sallader och saker som kex och ost, frukt plattor etc. för att se ett brett utbud av kurser. Det är också en bra idé att innehålla uppgifter om sådant som en stor påse chips eller en stor flaska läsk. På så sätt kan icke-kockar och / eller dem som en budget få något billigt och ändå delta i knytkalas.

Även om det är oftast helt acceptabelt att köpa livsmedel för potlucks flesta husmanskost deltagarna tenderar att laga mat eller baka deras bidrag. Det är ett bra sätt att dela speciella familjerecept som du är stolt över och njuta gör. Ett knytkalas är också ofta ett bra sätt att prova etniska livsmedel som du kanske inte har någonsin haft tidigare. Vissa skolor håller kultur potlucks så att eleverna kan lära sig om olika typer av kök.

  • Hemlagad pizza är ett livsmedel som människor på ett knytkalas skulle åtnjuta.
  • En buffé knytkalas terar vanligtvis flera förrätter och ett brett sortiment av sallader och sidorätter.
  • En person som sköter en husmanskost kan baka en paj.
  • Människor som tycker middagsbjudningar kan vara värd ett knytkalas med vänner som tar med olika maträtter.
  • En sallad är en populär maträtt att ta med till ett knytkalas.
  • Parti brickor som är fyllda med grönsaker är ofta kommit till potlucks.
  • En person som deltar i en knytkalas kan vara ansvarig för att föra dessert.
  • Grytor är populära rätter människor tillför ett knytkalas.