Vem är Jack The Ripper?

April 15

Även om nästan ett sekel och en fjärdedel har gått sedan de fasansfulla brott som begåtts av Jack Uppskäraren i ELÄNDIG Whitechapel om London, har fascinationen med 1888 mord på sex prostituerade aldrig lämnat fantasin hos författare, filmmakare och brotts buffs. Vem är det här galen mördare och varför Werena € t London polisen någonsin kunna fånga honom?

Kanske brottet teknik och kriminella profileringstekniker i dag skulle ha gett många fler ledtrådar till vem Jack the Ripper. Visst han lämnade några ledtrådar bakom, inklusive en blodig skinnförkläde. I en ultimat handling av djärvhet, sände han till och med en kroppsdel ​​av ett av offren till Scotland Yard. Vem han är, hånade han polisen för dagen, vilket gör hans flykt snabbt och med mycket smidighet i skydd av mörkret.

Även på den tiden var det misstänktes att ledtråd till vem Jack the Ripper låg i offren han valde. Men vem är han? Till denna dag, inte Scotland Yard inte vet. De hade händerna fulla som den stympade kroppsräkning monterad genom sommaren 1888 och kvarstod fram till november samma år, när morden plötsligt upphörde.

Det råder ingen brist på misstänkta från alla bakgrunder och livssituationer för polisen att överväga. Jack the Ripper tros ha möjligen varit en lokal slaktare vid namn Kominski som var känd för att ha en hat mot kvinnor och en våldsam strimma. Andra misstänkta inkluderar en medlem av den kungliga familjen, hertigen av Clarence, som var den äldsta sonen av den blivande kungen av England, Edward VII, och en läkare som heter Montague Druitt, som var känd för sina avvikande sexuella böjelser. Druitt hittades flytande i Themsen cirka sju veckor efter den sjätte offret upptäcktes.

Världen kommer aldrig att veta säkert namnet på mördaren som terroriserade gatorna i Whitechapel så länge sedan, och ändå Jack the Ripper kommer aldrig att glömmas. Även en del av mystiken ligger i mysteriet sveper sin sanna identitet, en annan ännu djupare intresse ligger i den oroande förverkligandet av mana € s förmåga till hat och grymhet.

  • Scotland Yard har undersökt några av de mest kända brottslingar i historien, inklusive Jack the Ripper.
  • En misstänkt, Dr. Montague Druitt, hittades flytande i Thames sju veckor efter den sjätte mordet.
  • Jack the Ripper mördade sex prostituerade.