Vad är Tattoo Flash?

May 7

Tattoo flash bereds tatuering mönster som är avsedda att användas i snabb tatuering. De flesta besökare till tatuering butiker har sett tatuering blixt, eftersom de vanligtvis visas i väggarna och i portföljer för att ge kunderna en uppfattning om vilken typ av arbete de kan ta emot. Tattoo flash omfattar ett brett spektrum av stilar och mönster, och det kan komma från en mängd olika källor.

Ursprungligen var tattoo flash designad av konstnären, som skulle visa flash så att kunderna kunde välja en tatuering de ville. Artister skulle också ändra blixten eller skapa egna pjäser på begäran. Med tiden konstnärer började handel blixt med varandra, och även säljer också tatuering blixt, sprida stilar och mönster över ett brett gemenskap. Ytterst företagen börjat anställa tatuering flash designers, som producerar en stor mängd stycken för kommersiell försäljning på individuella ark eller i böcker av insamlade tatuering blixt.

Vissa människor ser ner på tatuering blixt, med argumentet att även om det är bra att använda blixt för inspiration, tatueringar borde verkligen vara beställnings- designat, för att skapa en unik och originell pjäs. Kopiera från blixten kan också ha komplexa konsekvenser upphovsrätts; till exempel att en kund som skriver ut en bit från Internet och ber att få den som en tatuering kanske potentiellt bryta mot upphovsrättslagar, om inte han eller hon har fått uttryckligt medgivande att använda verket.

Andra anser att tatuering blixt är en stor hoppning-off, och de påpekar att många människor tycker om att få vintage tatueringar från den ursprungliga tatuering blixt så att de är trogna sina rötter. Tattoo flash av begåvade och berömda artister som Sailor Jerry ofta på skärm på tatuering butiker för kunder att beundra och användning, så är blixten av samtida konstnärer, och blixt kan vara mycket användbart för grundläggande mönster som stjärnor och blommor, speciellt när kunderna vill tatueras snabbt.

Vanligtvis tatuering blixt säljs för användning med tatuerare kommer med en fyrfärg flash blad som är avsedd att visas eller visas för kunder, tillsammans med en stencil, som just har den linework. När en klient beslutar att använda blixt för hans eller hennes tatuering, kan konstnären kopiera linework att överföra pappers, som används för att skapa en stencil på kroppen för klienten. Som alltid efter en stencil har tillämpats, bör kunderna dubbelkolla så att den inte av misstag speglas, särskilt om det finns bokstäver.

  • Tattoo flash är avsedda för användning i snabb tatuering.
  • Individer som får tatueringar i stater som inte reglerar tatuering anläggningar bör vänta 12 månader innan donera blod.
  • En tatuering maskin.