Starta en IRA

April 3

Jag har tittat på flera möjligheter till pensionssparande och öppna ett Individual Retirement Account har ett antal fördelar. De är lätta att öppna och ger utmärkt skattebesparingar.

Öppna en IRA är ett bra sätt att investera för pensionering och beroende på vilken typ av IRA du väljer, kommer du inte betala skatt på några pengar intjänade från investeringar tills du ta ut pengarna från IRA. Starta en IRA är lika enkelt som att följa dessa steg:

  1. Välj en mäklare eller institution. Det finns många mäklare och institutioner att välja mellan. Du bör forskning ditt val noga och undvika höga avgifter. Många IRA förvaltare debiterar runt $ 30 per år för att behålla din IRA, men vissa inte ta ut en avgift alls. Du bör undersöka online mäklarhus, de tillåter mer kontroll och erbjuda billiga handelsmöjligheter.
  2. Öppna ditt konto. Vissa konton kommer att kräva en minsta insättning; andra inte kräver ett minimum för att komma igång. Om du rullar över gamla 401k konton för att starta ditt nya IRA-konto, se till att sätta in intäkterna i den nya IRA-konto inom 60 dagar. Längre och pengarna kommer att omfattas av skatter och straffavgifter. 529 planer är en form av Educational IRA. Båda kategorierna av utbildnings IRAS, 529 college sparplaner och förutbetalda undervisning är sponsrade av stater, statliga organ eller utbildningsinstitutioner. Pre-betalda termins planer låser i framtida undervisning priser medan college sparplaner baseras på marknadsmässiga avkastning. De flesta 529 planer kan användas för att gå på college i någon delstat oavsett vilken statlig plan du väljer.
  3. 3. Välj dina investeringar. När kontot är öppet och finansieras är det dags att göra aktie och fond val för dina investeringar. Förkortningen, DABL, hjälper dig att komma ihåg en strategi för dina investeringar. D står för diversifiering, A för allokering, B för Köp och Hold och L står för Long Term perspektiv. Du bör överväga att hålla en del av din portfölj i obligationer i din IRA. Obligationer ger högre hastigheter av den beskattningsbara inkomsten, medan lagren genererar vanligtvis mycket mindre intäkter och att utdelningsintäkter beskattas med en mycket lägre hastighets allmänhet 15%. Eftersom Iras är skatteskyddade detta kommer att minska din skattebörda samtidigt som en väl diversifierad portfölj.

När du har ställt in dina IRA investeringar med de maximala avgifterna och säkra investeringar, kan du överväga alternativa investeringar, såsom fastigheter. Var medveten om att inte alla mäklare kommer att kunna hjälpa investera i dessa alternativ och inte alla alternativa investeringar är lätta att sälja.