Hur väljer jag det bästa Infant Pyjamas?

March 23

När du väljer de bästa spädbarn pyjamas, är det viktigt att tänka på säkerhetsstandarder och passform. Om pyjamas är för små, kan de vara bindande och orsaka obehag för barnet, men om de är för lös, kan de vara en säkerhetsrisk. Det är bättre att köpa ett par uppsättningar av kvalitet, statligt godkänd, varumärke spädbarn pyjamas än har många olika sömn outfits som inte uppfyller säkerhetsnormerna. Utöver dessa riktlinjer, plocka olika vikter av bomull sliprar och baby pyjamas som passar säsongen kan hjälpa till att hålla ditt spädbarn sova bekvämt.

Frotté och lätt bomull är utmärkta spädbarnspyjamas tyger för varmare väder. Bomull fleece och borstad bomull eller flanell, finns bättre val i kallare årstider. Blanket slipers med en täckt fotdel ingår kan hjälpa till att hålla ditt barn varmt på vintern väder. Ändå behöver barn tenderar att växa ur denna typ av sliper snabbt på grund av foten delen, så du kanske vill välja varma, ullig spädbarn pyjamas utan den funktionen.

Istället kan du helt enkelt lägga strumpor att skinna pyjamas som slutar vid anklarna. Spädbarn bör inte bära strumpor i filt sliprar med fötter-täcker delar redan ingår. Leta efter en mjuk undersida i fleecetyg när du väljer Sparkdräkt typer av spädbarn pyjamas.

Köpa pyjamas för spädbarn på secondhand butiker rekommenderas inte utan kunskap att plaggen inte har återkallats på grund av felaktig tillverkning. Köpa nya, förpackade spädbarn pyjamas från tillförlitliga källor som etablerade butiker som säljer märkesnamn tillverkarnas babyprodukter är en bra idé att bidra till att garantera kvaliteten. Kontrollera alltid etiketter och paketinformation för garantier för att barnet pyjamas du köper är i linje med några set statliga normer för spädbarn sovkläder, såsom flamskydd. Gör din forskning innan du handlar och aldrig luras av tillverkare som inte märka produkterna som "nattkläder" utan snarare som "lounge wear" eller annan identifierare som ett sätt att komma ut för att behöva följa flamskyddade standarder för pyjamas.

Med färre uppsättningar av högsta kvalitet, är säkert bebis pyjamas mycket bättre än att välja en stor garderob av sliprar för ditt spädbarn. Troligtvis kommer ditt barn snart att behöva en större storlek ändå, och typiskt du sannolikt att hitta dig själv tvätta barnets tvätten ganska stadigt. Det kan vara en bra idé att ha minst en eller två uppsättningar av spädbarn pyjamas i nästa storlek ditt barn behöver i stället för många i hans eller hennes nuvarande storlek.

  • Footed pyjamas håller barnet varmt under de kalla vintermånaderna.
  • Tunna tyger kommer att hålla barnet svalt under varma månader.