Hur väljer jag det bästa Cello Stolar?

October 1

För att välja den bästa cello stolar, bör du bestämma vilken typ av stol du vill, storlek och form du vill ha och vilka alternativ du vill för dem att ha. Cello stolar finns i många former och storlekar, och minska ner exakt vilken typ du vill hjälper dig att hitta det bästa för dig. Storleken och formen på din cello stolen är mycket viktigt eftersom det kommer att påverka hur bekväm och användbar stolen är för dig. Förutom funktionella egenskaper, vissa cello stolar ger bekvämligheter som du kan hitta hjälp.

De två grundläggande typer av cello stolar är fasta och justerbara. En fast stol är ungefär som en matsal stol och har en uppsättning höjd och tillbaka som du inte kan flytta. En justerbar stol har ett säte som kan flyttas för att justera höjden och eventuellt en back som kan justeras. Höjden på cello stolen är mycket viktigt för komfort och korrekt hållning, så om det kommer att användas av fler än en spelare eller ett barn vars höjd kommer att förändras, är en justerbar stol ett bättre val. Andra typer är avföring utan rygg, portabla stolar, och stora trästolar.

Vinkeln som en cellist sitter vid är väldigt viktigt för komfort och korrekt hållning medan du spelar på instrumentet. Därför väljer en cello stol som är rätt storlek och form för den som använder den. Se till att stolen du väljer kan du sätta dina ben i en vinkel där dina höfter är ovanför knäna. Många stolar som är avsedda speciellt för användning med en cello görs med sätet i en liten vinkel för att hjälpa cellisten vistelse i denna optimala position. Vissa stolar är också i en form som främjar god rygghållning samtidigt som du spelar.

När du har hittat rätt passform, överväga ytterligare funktioner som du kanske gillar. Vissa cello stolar har ett fack under dynan där du kan lagra musik, kolofonium och andra förnödenheter. Vissa stolar är vanligt metallramar som är tänkta att smälta in i bakgrunden av en scen eller fungera som hållbara praxis stolar medan andra har dekorativa träramar. Med de mer utsmyckade versionerna kan du välja funktioner som tonen i trä, dekorativa mönster, och klädseln används för kudden. Om du planerar att använda din stol i ett rum där det kommer att visas, kanske några av dessa funktioner vara viktigt för dig.

  • Vinkeln som en cellist sitter vid är väldigt viktigt för komfort och korrekt hållning medan du spelar på instrumentet.