Vad är "Hundar i Dow '?

March 21

"Hundar i Dow" avser en disciplinerad investeringsstrategi som tar bort gissningsleken från aktieurvalsprocessen. Att investera i Hundar av Dow du helt enkelt måste vidta följande åtgärder:

Dow Jones Industrial Average är en lista på 30 aktier utvalda av Dow Jones & Company (som ägs av Wall Street Journal). Dessa 30 aktier är valda för att fungera som ett riktmärke för ekonomin som helhet och den genomsnittliga har visat sig vara mycket populärt. Hundarna i Dow strategi bygger på ett enkelt antagande: de tio företag som har högst direktavkastning är de som inte ger bra resultat, men eftersom de är i den mäktiga DJIA, bör deras dåliga resultat bara vara tillfällig. Enligt antagandet, dessa tillfälligt i onåd, men ändå fasta bestånd har den högsta chans studsade.

Det finns gott om analys för att stödja den underliggande principen för Hundar av Dow investeringsstrategi. Enligt DogsoftheDow.com har denna strategi överträffade den fullständiga DJIA över flera tidsramar. Naturligtvis är ingen finansiell investeringsstrategi garanteras, men detta förtjänar definitivt en närmare titt.

  • De "Hundar av Dow" är en investeringsstrategi.