Forma Herr Ögonbryn

December 17

Det är verkligen inte tar mycket tid att få dina ögonbryn formade. Inget mer unibrow! Om du har något hår som ligger ovanför näsan, då är du på väg att få en unibrow. Män, är det dags att forma dessa ögonbryn.

Börja med att titta i en spegel och titta noga för att se vad du skulle vilja förbättra på dina ögonbryn. Om det finns bara några herrelösa hår, oroa dig inte, bara några plockar av hår med pincett och du är på väg. Men om det finns mer än bara några enstaka strån du kan vara i för en större översyn, åtminstone för första gången. Om så är fallet så kan du fundera på att gå till en salong och ha en professionell göra jobbet åt dig. Efter att ha dina ögonbryn formade professionellt, då kan du göra underhåll.

Ett besök till salongen kommer att kosta allt från $ 10 till $ 15 och är väl värt investeringen. Under inga omständigheter får du raka håret runt ögonbrynen. Allt detta gör är att misshape ögonbrynen ännu mer. Oroa dig inte om att känna konstigt att gå till en salong; det verkligen finns mycket fler män som hänger i salongerna då man skulle kunna tro.

Om dina ögonbryn är mer normal och allt du vill göra är att få dem att se bättre, det är bara några små steg som du måste göra. Kom ihåg att du vill att dina ögonbryn att se normal, så du vill vara noga med att inte över forma dem.

Objekt som du behöver:

  • Pincett
  • Saxar
  • Hår balsam
  • Tvål
  • Ögonbryn mall
  • Lotion

Följ stegen och snart dina ögonbryn kommer att titta mycket.

  • Tvätta ögonbrynen. Med hjälp av en mild tvål och varmt vatten, tvätta dina ögonbryn. Detta kommer att öppna upp hårsäckarna medan mjukgörande håret. Detta gör plockning eller tweezing mindre smärtsamt. Att mjuka upp dina ögonbryn och kontrollera håret mer plats bara lite balsam på håren på dina ögonbryn och hår som är runt ögonbrynen som kommer att tas bort.
  • Trimma hår. Du kommer att vilja ta din tid att trimma och forma dina längre hår på ögonbrynen med en sax. Detta för att bara kontrollera ögonbrynet längd.
  • Använd ett ögonbryn mall. Mallar hjälp att forma ögonbrynen. Använd mallen som en guide för att avgöra vilka hårstrån är förirrar och måste plockas eller tweezed. Mallar kan köpas på alla apotek och de flesta butiker skönhet utbudet. Som du plocka, plocka ett hår i taget.
  • Applicera lite lotion. Efter all tweezing och plockning sker, ta tid att tillämpa vissa lotion till området runt ögonbrynen och även till ögonbrynen. Detta bidrar till att minska en del av irritation som orsakas av plockning och tweezing.

Nu dina ögonbryn är prydligt klippta och snygg. Glöm inte att hålla det nya utseendet.