Vilka är de viktigaste Online Reklam Allmänna?

December 12

Annonsering på nätet är ett område som ständigt utvecklas för att hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen, så nya termer och slagord skapas på en nästan daglig basis. Några av dessa onlineannonsering termer är viktigare än andra, och det finns några grundläggande termer som alla online annonsör absolut måste känna till. Den viktigaste annonsering på nätet termer affär med hur annonserna betalas, såsom kostnad per klick (CPC), kostnad per mille (CPM) och kostnad per åtgärd (CPA). Andra termer behandlar hur annonser läggs ut på internet, till exempel frasen "ovanför vikningen" med hänvisning till området för en webbplats som är synlig utan vertikal rullning. En annan mycket viktig onlineannonsering sikt är att nå, eftersom det handlar om det faktiska antalet personer som kan komma att utsättas för en annons.

Det finns ett antal grundläggande industrirelaterade termer som är nödvändiga för att förstå något annat. En av dessa grundläggande termer är "unik användare", som hänvisar till en dator som har identifierats av ett Internetprotokoll (IP) adress, cookie, eller på annat sätt, så att upprepade besök från samma person inte räknas flera gånger. Varje gång en unik användare besöker en webbplats och betraktar en annons, som är i typiska fall som ett intryck. När en grafisk annons används och annonslänkar till en extern webbplats, är det vanligtvis kallas en banner.

Många av de viktigaste online-annonsering termer behandlar det sätt som annonser betalas. I de flesta fall, den billigaste typen av annonsering på nätet är CPM. Denna typ av reklam innebär att betala en avgift baserad på hur många unika användare visa en bannerannons, som liknar de flesta typer av offline reklam. Termen CPC hänvisar till en typ av reklam där betalningar görs baserat på hur många gånger en annons faktiskt klickade, och CPA kräver oftast unika användare att fylla i ett formulär som ger annonsören med en ledning.

Andra viktiga onlineannonsering termer handlar hur många människor kommer sannolikt att visa en annons. Trafiken är en av de viktigaste villkoren för att förstå i detta sammanhang, eftersom det visar hur många unika användare besöker en webbplats i en given tidsperiod. Reach är en term som är baserad på trafiken, eftersom den hänvisar till hur många människor kommer sannolikt att visa en annons. Om en annons har sannolikt en hel del håll kommer det att ses av många människor, och kan vara ganska dyra.

Två onlineannonsering termer som behandlar hur annonserna visas är rotation och exklusivitet. Banner rotation är en term som anger en reklam banner kommer att växlas med andra banners, så att varje unik användare av en webbplats kommer att ha en något annorlunda reklam erfarenhet. Exklusivitet indikerar att en webbplats endast kommer att köra banderoller från en annonsör, men det är oftast dyrare. En besläktad term gäng, vilket är en teknik webbplatser kan använda för att se till att varje unik användare presenteras med en enhetlig annonsupplevelse baserad på hans egen verksamhet som han navigerar på webbplatsen.