10 Tillförlitliga källor för cancer Information

March 17

När du får en cancerdiagnos, kan du känna att du € re ensam i världen. Men många människor har, är, och kommer att gå kursen. Tyvärr är cancern väg man som är väl rest. Den guldkant här är att det finns många resurser tillgängliga för dig. Så, om du vill hitta medresenärer eller lär dig allt om din specifika diagnoser, massor av ansedda organisationer är engagerade i att hjälpa dig på vägen.

American Cancer Society

American Cancer Society (ACS) kan betraktas som ett one-stop shop för information och stöd cancer, inklusive cancer Survivors Network, en virtuell gemenskap där cancersurvivors och familjer kan kommunicera; otaliga pedagogiska sidor som täcker varje aspekt av cancer och dess specifika typer; och cancer fokuserade händelser, inklusive Relay for Life, som hjälper samla in pengar till cancerforskning och samtidigt främja en känsla av gemenskap.

ACS har även emotionellt stöd genom sitt jag klarar strävan, vilket är en kurs som syftar till att hjälpa patienter och familjer hantera de mentala aspekterna av en cancerdiagnos.

Om ACS självt doesnâ € t har den typ av program du € re söker eller den information du behöver, ring 800-227-2345 för att tala med en anställd, som kan peka dig i rätt riktning.

American Institute for Cancer Research

Det amerikanska institutet för cancerforskning (AICR) grundades 1982 och är speciellt intresserad av att förstå sambandet mellan kost och cancer och har översatt sina resultat till praktisk information som du kan använda på ditt ätande. Du kan hitta frågor att ställa din läkare innan behandlingen, hur man hanterar biverkningar med ditt ätande under behandlingen, och vad man ska äta efter dig fullständig behandling för att förhindra en upprepning eller sekundär cancer. Du kan också hitta information om förebyggande av cancer, inklusive en lista över tio rekommendationer som sammanställts av cancerexperter.

Cancer

Cancer erbjuder gratis, professionella supporttjänster till patienter, familjer och vårdgivare att hjälpa dem att hantera och hantera de känslomässiga och praktiska utmaningar av cancer. Denna nonprofitâ € s tjänster omfattar rådgivning; stödgrupper; tillgång till utbildnings publikationer om ett brett spektrum av cancerämnen; levande telefon och online-workshops där onkologiska experter ger dig uppdaterad information om cancer (det finns också ett förråd av tidigare workshops); och ekonomiskt stöd till kvalificerade personer, såsom att täcka resekostnader eller egenavgifter. Alla tjänster övervakas av professionella onkologi socialarbetare.

Cancer.Net

En resurs från American Society of Clinical Oncology, erbjuder Cancer.Net onkolog-godkända cancerinformation. Hemsidan innehåller lättnavigerade sidor som ger omfattande information om de olika typer av cancer. Du kan också komma länkar till andra organisationer som är specialiserade på vissa cancerformer och hitta coping och överlevnadsresurser.

Chemocare.com

Chemocare.com, en del av Scott Hamilton CARES (Cancer Alliance för forskning, utbildning och Survivor) Initiativ, ger omfattande information om kemoterapi. Du kan få en allmän översikt över kemoterapi, få tillgång till en databas som beskriver specifika kemoterapeutika, lära sig att äta bra under kemoterapi, upptäcka hur man ska hantera behandlingsrelaterade biverkningar som kan påverka äta, och lär dig hur du kan förbereda för kemoterapi.

ClinicalTrials.gov

ClinicalTrials.gov är ett register och resultat databas med offentligt och privat stöd humana kliniska prövningar som utförs runt om i världen. När du anger sökord i databasen, du € ll se relaterade prövningar, inklusive vilka kriterier du måste uppfylla för att ingå i studien, hur och var studien genomförs, och hur man kan komma i kontakt med forskarna .

National Cancer Institute

National Cancer Institute (NCI) är en del av National Institutes of Health, som är den amerikanska regeringen organisation som finansierar cancerforskning och utbildning. Den NCI webbplats ger en mängd information om olika cancertyper och cancerrelaterade frågor. Du kan också ringa 800-422-6237 för att tala med en anställd om du € re oklart i en viss fråga.

Använd hemsidan för att hitta cancerspecifik kliniska prövningar uppgifter; Du kan söka efter stad, stat, och typ av cancer, vilket gör det lättare att hitta cancer prövningar än genom att gå till webbplatsen ClinicalTrials.gov.

Nationellt center för komplementär och alternativ medicin

Den nationella center för komplementär och alternativ medicin är också en del av National Institutes of Health. Denna organisation syftar till att studera komplementär och alternativ medicin för en rad olika hälso krämpor, bland annat cancer och för att utbilda allmänheten om dess slutsatser. På webbplatsen kan du hitta artiklar som täcker ämnen som stresshantering, kosttillskott, smärtlindring och allergi lättnad.

National Comprehensive Cancer Network

Även National Comprehensive Cancer Network (NCCN) fokuserar på att hjälpa kliniker förbättra patientvården, det ger också patienten guider som pekar ut de NCCN riktlinjer, som många kliniker använder för att styra vården och göra behandlingsbeslut. Så, om du € re oklart varför en viss behandling används, dessa guider är värt att kolla in, och kan hjälpa dig att optimera diskussioner med din onkolog.

PubMed

PubMed är en databas som underhålls av US National Library of Medicine och National Institutes of Health. Den innehåller mer än 22 miljoner citat från det biomedicinska litteraturen. Om du vill läsa de studier som förändrade praxis, det är här för att leta efter dem. Skriv in ditt sökord i sökfältet för att hitta relaterade citat, som kan dra upp sammanfattningar eller länkar till fulltextartiklar.