Hur man drar trekvarts Visningar av Fashion Figur Torsos

April 10

Trekvarts utsikt över bålen showen humör och subtila åtgärder dina modeteckningar. Den partiella sidan ger din figur till liv, eftersom du undviker att rakt på styv soldat look. Dessutom är denna uppfattning en typisk röda mattan uppfattning som lägger mycket rörelse till din mode pose. Ännu bättre, denna uppfattning fungerar som en charm att göra tunna verkar ännu tunnare.

Med kvinnofigurer, ser du en liten vy från sidan av en av brösten. I både män och kvinnor, är centrum frontlinjen ändå mitt framför figureâ € s torso, men vilken vinkel du ser raden ändras.

Herea € s hur man drar en trekvarts vy av din kvinnliga figur:

Hur man drar trekvarts Visningar av Fashion Figur Torsos

Rita två staplade trapetser. Rita mittfrontlinjen utanför centrum, ungefär en tredjedel av vägen över bålen istället för halvvägs.

Lägg spetslinjen i dess normala läge på den övre delen av bålen.

För att visa den lilla sido sväng åt sidan, lägga ett bröst till den övre torso svag profil; bröstet sträcker sig något utåt från bålen. Rita det andra bröstet, så att den sträcker sig nästan, men inte riktigt till centrum frontlinjen.

Den övre halvan av brösten går ovanför spetslinjen, och den andra halvan går under spetslinjen.

På övre trapets, lägga en oval för ärmhål på din figureâ € s vänstra sida.

Lägg en V-form för grenen i centrum frontlinjen på den nedre trapets.

Lägg nedåtriktade bågar på den nedre trapetsen för benen.

Bågen på vänster ben är bredare än den till höger för att du ser mer av det benet. Avsluta din figur med en hals och huvud, om du gillar.

Hur man drar trekvarts Visningar av Fashion Figur Torsos

(Valfritt) Om du vill lägga ännu mer mode attityd, försök att placera dina trapetser i olika vinklar.

Lägg märke till att mitt fram linjekurvor med kroppen, vilket hjälper till att definiera din placering av kroppsdelar som grenen och bröst. När du skissa armar och ben från trekvarts vy, kan du rita dem vid extrema vinklar för att ytterligare accentuera attityd.

Hur man drar trekvarts Visningar av Fashion Figur Torsos

(Valfritt) Ändra dina vinklar för att skapa en manlig bild.

När du ritar en man i trekvarts vy, följer du samma steg som du använder för att rita en kvinna, men ändra formerna för bröstet och i grenen.