Hörlurar för din Droid Bionic

October 14

Din Droid Bionic troligen int € t komma med hörlurar. Thata € s inte en anledning att ge upp på konceptet. I själva verket kan de trevliga människor som sålde dig Droid Bionic har slängt i en uppsättning av öronsnäcka-stil hörlurar för dig att använda. Om inte, ja då, Werena de € t det trevligt, var de?

Du € re förmodligen bekant med öronsnäckor stil hörlurar: Knopparna är inställda i öronen. Den vassa änden av hörlurarna ansluts till toppen av telefonen.

Mellan earbuds och den skarpa, spetsiga ting är ofta en doodle på vilken en knapp sitter. Knappen kan användas för att stänga av telefonen eller att starta eller stoppa uppspelningen av musik när Droid Bionic är i sin musik-uppspelningsläget.

Du kan också använda Doodle knappen för att svara i telefonen när det ringer.

En teensy hål thatâ € s vanligtvis på baksidan av doodle fungerar som phoneâ € s mikrofon. Du kan använda hörlurarna som en handsfree-headset med Droid Bionic.

  • Du kan köpa en vanlig mobiltelefon headset för användning med Droid Bionic. Kontrollera att headsetet har en mikrofon; du behöver prata och lyssna på en telefon.
  • Vissa headset har extra klotterknappar. Dessa headset fungerar bra med Droid Bionic, men de extra knapparna inte kan göra något specifikt.
  • Hörsnäckorna är märkta R för höger och L för vänster.
  • Du donâ € t använda earphoneâ € s klotter för att ställa in phoneâ € s volym, antingen i ett samtal eller när du € re att lyssna på musik. Istället är volymen inställd med hjälp av volymkontrollknappar, finns på sidan av telefonen, som visas i denna figur.

    Hörlurar för din Droid Bionic
  • Se till att dra infoga hörlurskontakten i telefonen. Personen du € pratar med cana € t höra dig väl när hörlurarna är inkopplade i endast en del av vägen.
  • Du kan också använda ett Bluetooth-headset med din telefon, för att lyssna på ett samtal eller lite musik.
  • Vik hörlurarna när du donâ € t behöver dem, i stället för att slå in dem i en loop: Sätt earbuds och kontakt i ena handen och dra sedan tråden rakt ut med den andra handen. Vik tråden på mitten och sedan på mitten igen, och du undvika att skapa en av dessa Gran-ljus tråd bollar som annars skulle hända. Du kan sedan lägga hörlurarna i fickan eller på ett bord.