Hur väljer jag det bästa Brick Design?

May 23

Det finns många sorter av tegel designen, allt från enkla mönster till intrikata böjda former. Välja din design kommer att bero på det område där konstruktionen kommer att visas och dess storlek och stil. En stor uteplats eller uppfart kommer att behöva en annan konstruktion än en liten staket eller ett hus. Bricks finns i många former, storlekar och färger, så det finns många modeller att välja mellan.

De flesta tegel mönster är gjorda av en eller flera av tre grundläggande mönster: bindningen, fiskbens och korgen väva. Ibland dessa kombineras med en böjd design, särskilt i oregelbundet formade områden. En skicklig hantverkare kan använda dessa mönster i praktiskt taget alla utrymmen, oavsett om det är krökt eller vinklad. Bond mönster är vanligare i konstruktioner, men nästan varje mönster kan användas i bana.

Den vanligaste tegel design kallas driften obligationen. Varje rad startar halvvägs in i den första tegel av tidigare raden, vilket sprider sömmarna av tegelstenarna. Det är ett klassiskt utseende, även om det inte är mycket intressant. En mängd olika driften obligationen är staplade obligationen, som inte vacklar tegel sömmarna.

Den kör obligationen fungerar bra med någon färg av tegel. Ibland kan en variation av tegelfärger används, men en sådan utformning riskerar att titta rörigt. För en ren, elegant design, välj en mörk tegel arrangerade i driften obligations designen. För att lägga till variation till strukturer som använder tegel mönster, använder du kör obligationen på väggarna och lägga valv över rundade dörrar och fönster.

För beläggning är fiskbens designen populära. Bricks placeras i 45 graders vinkel mot varandra för att göra V former. Det är inte svårt för murare för att skapa, och det tillför visuellt intresse. Den fiskbens är också en klassisk design som inte går ur stil.

En alternativ beläggnings design är korgväv, som skapas genom att placera två tegelstenar vertikalt och de nästa två tegelstenar horisontellt. Mönstret fungerar bäst med äldre hus. På nybyggnation, den har en daterad känsla, och fiskbens är ett bättre val.

En böjd tegel design är svårare att konstruera, eftersom tegelstenarna måste kapas för att passa, vilket kommer att öka kostnaderna för arbetskraft. Böjda mönster är mycket elegant, och en större mängd olika mönster är möjliga i en böjd design än i andra typer. Du kan anpassa mönstret att inkludera geometriska former eller blommönster, och mångsidigheten hos en kurvig design lämpar sig väl för nya och gamla bostäder lika.

Det finns utrymme för personliga preferenser att bana tegel mönster, men alternativ för strukturella tegel mönster är begränsade. Strukturer, liksom väggar och staket, behöver en design som kan bära en hel del vikt. Även om fiskbens och korg vävmönster kan arbetas in ett faner, de inte fungerar samt strukturella tegel mönster. En löpning eller staplad obligation är den bästa tegel design för bärande konstruktioner.

  • En tegelsten murslev och tegel.
  • Bricks finns i många former, storlekar och färger.