Inte låsa dig ur bilen

August 30

Du kan undvika att låsa dig ur din bil genom att ta några enkla försiktighetsåtgärder. Ett självklart sätt att undvika att bli utelåst är att genomföra en reservnyckel med dig i din plånbok eller handväska.

Du kan också dölja en reservnyckel på utsidan av bilen. De flesta auto butiker säljer magnetiska centrala fall som du kan använda för att hålla nyckeln. Utöva en viss kreativitet om var du gömmer nyckeln, eftersom du inte vill göra det för lätt för andra att hitta. Du kan också tejpa en knapp på baksidan av en bil stötfångare, men du måste använda en del ganska stark tejp för att göra jobbet.

En annan säkerhetsåtgärd är praktiskt om du har en bil med självlåsande dörrar. (Du vet, du kan trycka ner dörrlåset inifrån bilen och sedan stänga dörren så det är låst.) Du kan förhindra lockout helt av aldrig låsa dörrlås från insidan. Istället får för vana att alltid använda nyckeln för att låsa dörren från utsidan. Självklart, om du lämnade nyckeln i bilen som du inte kommer att kunna låsa dörren med nyckeln i det.

Om du har små småbarn i bilen, aldrig kliva ur bilen och stänger dörren med nycklarna i tändningen. Om barnen är stultande om det inre, ur sina bilbarnstolar, då de kan låsa bildörrarna av misstag. Du kan sluta med en låst bil med ditt barn, med inget sätt att komma in. Ta nycklarna med dig, eller inte stänga bildörren.

Om du gör låser dig ute, där fyra ställen kan du ringa. Först, om du är medlem i en fordons klubb, kanske de erbjuder en gratis upplåsning tjänst. För det andra, om du har en premiumtjänst som OnStar, kan du ringa dem och de kan fjärr låsa upp bilen. Tredje, kan du ringa den lokala polisen. Vissa avdelningar kommer att komma och låsa upp din bil för liten eller ingen kostnad. Slutligen kan du titta i telefonkatalogen under fordonstjänster för företag som är specialiserade på att få bildörrar upplåst.