Vad är energi Tapping?

June 4

Energi tapping är en form av energi psykologi som kan hjälpa till att läka känslomässiga och fysiska krämpor. Det är en kombination av att trycka på meridian punkter medan deklamera positiva affirmationer att rensa bort problemen. När du gjort korrekt, kan den energi knacka tekniker hjälpa en person att övervinna en dålig självbild, ätstörningar och ångest. Teknikerna kan hjälpa till att läka känslomässiga ärr samt ge styrka att ta itu med den nuvarande och mod att möta framtiden.

Tillsammans med energi tapping, det finns flera andra typer av energi psykologier, såsom Tankefältterapi och bli fri Fast. Energi avlyssning är också känd som en Emotional Freedom Technique och är allmänt förkortat EFT. Den bygger på två andra typer av behandlingar som kallas akupressur och akupunktur, som har praktiserat i kinesisk medicin i mer än 5000 år. Exakt hur energiterapi fungerar är okänd, men det sägs att släppa den styrka som krävs för kropp och själ att läka sig själv.

Meridianen poäng för energi avlyssning finns på den övre delen av kroppen, inklusive toppen av huvudet, runt ögon och mun, och av nyckelbenet. De finns också på handlederna och på fingertopparna. Därför, för bästa resultat, är det uppmuntras att alltid använda fingertopparna för avlyssning i motsats till fingertopparna. Skakningen kan göras med två eller flera fingrar av endera handen samt på vardera sidan av kroppen. En typisk knacka session varar bara några minuter eftersom varje punkt bara behöver ungefär 06:55 kranar innan vi går vidare till nästa punkt.

Eftersom avlyssning sker, är det viktigt att fokusera på en specifikt problem medan recitera en positiv bekräftelse kring detta särskilda problem. Problemet kan vara vad som helst, till exempel en rädsla, en oroande minne, eller en fysisk smärta. En positiv inställning tillsammans med tapp kan hjälpa till att förstöra de negativa energier runt problemet och skapa ett nytt flöde av energi för att hjälpa situationen. För bästa resultat bör energi avlyssning göras flera gånger per dag, speciellt vid uppstigandet och innan du går till sängs. På grund av sin enkelhet, det kan också utföras före måltider eller när som helst under dagen när en ledig stund blir tillgänglig.

En av de viktigaste fördelarna med energiterapi är att det är mindre smärtsamt än många andra former av terapier. Det kan göras i bekvämligheten av hemmet såväl som offentligt när energin knacka strategier har bemästrat. Inte bara kan energi knacka hjälpa en person att övervinna känslomässig och fysisk smärta, men det kan också bidra till att öka energinivåer, motivation och viljan att lyckas i livet.

  • Akupressur är en typ av energi healing teknik.