Hur väljer jag det bästa Fire Pit Design?

June 21

Den antika impulsen att skapa eld omdefinierar sig i dagens samhälle med begreppet eldstaden. Välja den bästa eldstaden designen oftast beror på dina egna individuella önskemål. Du kanske vill tänka på att använda eldstaden och dess allmänna estetiska utseende. Huruvida eldstaden är att vara en tillfällig eller permanent stativ också kan vara något att överväga. Brand gropar oftast kan göras med antingen en gör-det-själv-metoden eller genom att köpa en redan gjord eldstaden.

Grund lägereld design kan vara ett bra val om du är ute efter ett enkelt sätt att göra en brand grop. Detta är en mycket enkel konstruktion som består av att gräva ett hål i marken, vilket därefter fylls med ved. Denna eleganta och enkla eldstaden design kräver endast en spade för grävning och ved.

En grundläggande eldstaden design också kan kompletteras med hjälp av stenar för att omringa ved. Detta hjälper innehålla veden i gropen. I vissa fall kommer en sten eldstaden designen inte kräver att du gräver ett hål i förväg. Aska block eller tegel kan också användas för att rama in eldstaden. Dessa material kan ge en mer hållbar eldstaden, men erbjuder också fördelen av att vara lätt demonteras när elden slocknar.

Om gör-det-själv-metod är inte för dig, och du vill ha något snyggare, kan du överväga att köpa valfritt antal eldstaden kit. Gå till din lokala hem och trädgård utlopp kan ge dig en uppfattning om de olika typerna av eldstaden notis. Dessa kan innefatta bärbara brand gropar såsom en koppar eldstaden, vilket skulle vara perfekt för att resa.

Många webbplatser är dedikerade till de olika typerna av eldstaden mönster. De har oftast förklaringar till hur man gör brand gropar, vilka material som behövs, och om dessa eldstaden konstruktioner rekommenderas också för matlagning. Detta kan vara ett bra sätt att bekanta dig med de olika alternativ som finns.

Vissa brand gropar får använda naturgas i stället för ved. Det betyder oftast att de måste vara ansluten till naturgasledningen, eller till en bärbar naturgastanken. Detta kan vara ett utmärkt val om du funderar på en permanent eldstaden för ditt hem. Det kan också göra ditt liv enklare, eftersom du inte behöver bekymra dig med att hitta ved eller med sanering aska efter användning.

  • Aska block kan användas för att utforma en brand grop.
  • Brand gropar kan innehålla verkliga eller keramik stockar.
  • En brand grop.