Hur blir jag en Metallurgisk ingenjör?

October 27

För att bli en metallurgisk ingenjör, är det nödvändigt att börja tidigt med att studera avancerade versioner av ämnen som tandsten medan fortfarande i gymnasiet. Detta bör följas av ett metallurgi grad fyra yearâ € s varaktighet, även om det är möjligt att bli en metallurgisk ingenjör genom en vanlig ingenjörsexamen. Det är också viktigt att få erfarenhet, varför eleverna alltid ska se till att bli praktikanter.

En metallurgisk ingenjör är ansvarig för att producera en viss metall, såsom stål. Han eller hon måste också fullt förstå de egenskaper som metall. De huvudområden för att koncentrera sig på är fysiska och utvinnings metallurgi samt mineralbearbetning. Dessa omfattar skapandet av metaller för industriellt bruk samt deras utvinning från Eartha € s yta.

Fysisk metallurgi innebär utveckling av olika metaller för byggändamål. Utvinnings metallurgi innebär utvinning av metaller ur malm. Mineralbearbetning kretsar kring att ta bort mineraler från Eartha € s kärna.

College är en viktig väg för alla som vill bli en metallurgisk ingenjör, men förberedelser verkligen börjar i gymnasiet. Studenter intresserade av denna typ av karriär bör fokusera på motiv som får dem redo för en ingenjörsexamen. High school ämnen av studien inkluderar avancerad kalkyl, kemi och biologi.

De som vill bli en metallurgisk ingenjör bör endast gälla högskolor som erbjuder en specifik metallurgisk ingenjörsexamen. Kurser som kommer att studeras under denna tid inkluderar mekanik, statistik, korrosion teknik och fysik. En kandidatexamen program kräver vanligtvis fyra års studier.

Det är viktigt att inte bli modfällda om en specifik metallurgi kursen inte är tillgänglig. Det är möjligt för en ingenjör som specialiserat sig på tillverkning eller material för att bli en metallurgisk ingenjör. Vissa lärosäten erbjuder en ingenjörsexamen, med metallurgi en av de studerade under loppet ämnen.

Att bli en praktikant är ett utmärkt sätt att få mer erfarenhet inom området. Om tillfälle ges, blir en metallurgisk ingenjör praktikant under high school eller college antingen under sommaren eller deltid under läsåret. Vissa högskolor program innehålla en fullständig termin där eleverna arbetar i en metallurgisk bolag. Studenter som utmärker under denna period är ofta belönas med anställning med bolaget när deras examen har slutförts.