Vad finns att göra i Oakland, Kalifornien med barn?

February 17

Oakland, är Kalifornien ställs mot bakgrund av den San Francisco Bay, och delar mycket av den svala kust vädret. Om du besöker området och undrar vad finns det att göra i Oakland med barn, här är en snabb översikt över stadens sevärdheter speciellt skapade för de små.

Första stoppet för någon besöker Oakland med barn bör vara Fairyland, en 10 hektar stor park full av klassiska sagor kommer till liv. Designad för 60 år sedan och att sky extrema åkattraktioner och specialeffekter, är Fairyland ett stort stopp för dem som vill se över berättelser om det förflutna. Från piratskepp i Peter Pans berättelse till Alice i Underlandet: s labyrint, är ett måste för dem som besöker Oakland med barnen i parken.

En annan bra plats för dem som besöker Oakland med barn är Chabot Space and Science Center, som inkluderar ett planetarium, en MegaDome Theater, en virtuell rymduppdrag barnen kan hjälpa till planera och utföra, och ett antal permanenta och tillfälliga utställningar utforska världen av underjordiska grottor, månen odyssey och solsystemet. En helt annan upplevelse, men ändå roligt och lärorikt, för familjer som besöker Oakland med barn är Oakland Museum of California, som har en stor utbildningsavdelning med hundratals workshops, festivaler och praktiska aktiviteter som är öppna för barn året runt.

De som vill njuta av utomhus när du besöker Oakland med barn kan gå till Robert Sibley Volcanic Regional Preserve, strax öster om staden. Ett måste-se för naturälskare, den bevarar möjliggör självgående turer, fantastisk utsikt över kusten, och en chans att njuta av flera stenlabyrinterna. För en mer traditionell naturupplevelse, besöka Huckleberry Botanic Regional Preserve, där vandring, fågelskådning, och utforskning är alla uppmuntras.

På sommaren kan människor som besöker Oakland med barn njuta av Lake Merritt, där en myriad av fåglar har vänt området in sin egen personliga fristad. En serie av konstgjorda öar, skapad speciellt för fåglarna, kan ses från kusten. Sommar funktioner är ofta organiserade mot vatten, inklusive konserter, sevärdheter utomhus, och loppmarknader.

  • Oakland har underjordiska grottor att familjer kan njuta av att utforska.
  • Någon besöker Oakland med barn bör stanna vid Fairyland, ett bra ställe att återvända sagor från det förflutna, som Peter Pan.
  • Oakland har stor familj kul loppmarknader.
  • Oakland sitter på San Francisco Bay.