Vad är den statliga Song of Minnesota?

May 6

Den officiella statliga sång Minnesota har rubriken "Hail Minnesota" och skrevs 1904 och 1905 av två studenter vid University of Minnesota, Truman E. Rickard, och Arthur E. Upson. Orden och musiken var ursprungligen skriven för en pjäs som heter Apple of Discord, som utfördes på universitetet, varefter det blev skolans alma mater. År 1945, efter förenings universitetets alumner gick med på att släppa sin upphovsrätt, "Hail Minnesota" antogs som stats låt av Minnesota Lagar 1945 Joint Resolution Number 15. Mahtomedi High School Chamber Singers skapat en officiell registrering av låten, beställdes 2006 statssekreterare Mary Kiffmeyer. Den låttexten hylla den naturliga skönheten i Minnesota och fira lojalitet dess invånare.

Skrivandet av den statliga sång Minnesota var ett samarbete mellan två universitet i Minnesota studenter 1904 och 1905. Truman E. Rickard skrev den första versen liksom musiken, som beskrivs i den ursprungliga noterna som en pigg marsch, medan Arthur E. Upson skrev den andra versen. Den andra raden av låten ursprungligen var "Hell dig, vår college kära" som en gest av lojalitet till skolan. Detta ändrades till "Hell dig, vår stat så kär" när Hagel Minnesota blev den officiella statliga låt. För att underlätta denna handling, University of Minnesota Alumni förening gick med på att släppa sin upphovsrätt till "Hail Minnesota."

Det övergripande temat "Hail Minnesota" är lojalitet. Staten kallas "norrsken", ger kontinuerlig vägledning och en solid referenspunkt för dess invånare, oavsett var annars de kan resa. Staten är också jämfört med en "ledstjärna, ljus och klar" till vilken dess "söner och döttrar sanna, kommer förkunna dig när och fjärran." De här texterna i staten sång Minnesota beskriva stolthet som invånarna har för deras "tillstånd så kära. "

Staten sång Minnesota refererar också den naturliga skönheten i staten med hjälp av metaforer som påminner om miljön. I början av den andra versen är ett bra exempel på detta: "Liksom den bäck som böjer till sjöss, liksom tall som söker det blå, Minnesota fortfarande för dig, dina söner är starka och sanna." Andra linjer som "Från dina woods och vatten rättvisa, från dina prärier viftar långt "identifiera statens varierande landskap.