Vilka är de bästa tipsen för Bagageförvaring?

May 6

Det är viktigt att förvara bagage noga för att säkerställa att det inte skadas, mögliga eller oanvändbar om det tillbringar en lång tid i förvaring i mellan resor. Generellt är det bästa bagageförvaring tips att tömma allt ur påsarna, boet mindre påsar inuti större väskor, och hålla dem i en garderob eller under sängen i stället på en vind eller källare. Detta beror på att dessa områden i hemmet tenderar att uppleva mer fukt än andra, och det är lätt för bagage att komma fuktig, mildewy, och oanvändbara på bara en kort tidsperiod.

Om det alls är möjligt, bör bagageförvaring ske i huset med resten av en individs tillhörigheter. Detta beror på att klimatet är typiskt relativt stabil inne i huset; inte för kallt på vintern eller varmt på sommaren, och det brukar inte bli för fuktigt. Detsamma kan inte sägas om vindar eller källare, där betydande temperaturväxlingar och förändringar luftfuktighet är vanliga. Detta kan göras ännu värre om folk väljer att täcka bagage med plast eller förvara den i en större plastpåse. Det är därför garderober eller bagageförvaring under sängen är det bästa alternativet, men det kan ta upp mycket utrymme.

Ett sätt att spara utrymme vid lagring bagage i garderober eller under sängen är att kombinera så många bitar av bagage som möjligt. Generellt poster såsom messenger väskor eller duffel påsar kan plattas utan att göra någon skada på dessa bitar, och placeras i en mindre resväska. Den mindre resväska kan sedan sättas in i störst, och det kommer då endast att vara nödvändigt att hitta utrymme för att en pjäs. Ta bort eventuella föremål från resväskor förväg kommer att bidra till att säkerställa att de kan staplas tillsammans, och kommer också att se till att ingenting läcker ut inuti resväskan och skador den, såsom toalettartiklar.

Ett alternativ för bagageförvaring på kort sikt är att använda bagageförvaring. Dessa finns i vissa större städer runt om i världen, samt platser som nöjesfält eller andra destinationer gemensamma resor. Individer kan kontrollera deras bagage i och se till att den är låst och säkert lagras medan de utforskar en ny stad, till exempel. Detta kan göra resan mycket roligare, att veta bagaget är säkert utan att behöva dra tunga väskor runt hela dagen.

  • Store bagage i hemmet för att hålla den ren och fuktfri.
  • När du reser, bör människor säkerställa deras bagage är låst och på ett säkert ställe.