Placera Nyckelord i din rubrik taggar för bättre SEO Resultat

March 14

När du strukturera HTML-kodning för en webbsida, kan det se lite ut som en kontur, med huvudrubriker och underrubriker. För bästa SEO resultat, är det viktigt att placera sökord i dessa rubriker, inom Rubrik taggar.

Rubrik taggar är en del av HTML-kodning för en webbsida. Rubriker definieras med H1 till H6 taggar. H1 taggen definierar den viktigaste rubriken på sidan (oftast den största eller djärvaste, också), medan H6 indikerar lägsta-nivå rubrik. Du vill undvika att tänka på rubriker som bara formatering för dina sidor: Rubriker bär en hel del vikt med sökmotorer eftersom de är för kategorisering, inte kosmetika. Du kan styra vad varje rubrik ser ut konsekvent genom din webbplats med hjälp av en CSS-formatmall som anger teckensnitt, storlek, färg och andra attribut för varje rubrik tagg. Här är ett exempel på vad olika rubriktaggar kan se ut:

<H1> Detta är en rubrik </ H1>
<H2> Detta är undernummer A </ H2>
<H2> Detta är undernummer B </ H2>
<H3> Detta är en lägre undernummer </ H3>

Sökmotorer ägna särskild uppmärksamhet åt de ord i dina rubriker eftersom de förväntar rubriker för att inkludera ledtrådar till pageâ € s huvudämnen. Du vill absolut inkludera pageâ € s sökord inne rubrik taggar.

Rubrik taggar ger också dina sidor med en kontur, med rubriken definierar det stycke som följer. De beskriva hur din sida är strukturerad och organisera informationen. H1 taggen anger din viktigaste fråga, och de andra H # taggar skapar delämnen.

Du bör följa flera SEO bästa praxis för tillämpning Rubrik taggar. Först vill du bara ha en H1-tagg per sida eftersom itâ € s princip föremål för din sida. Tänk på din H1-tagg som rubriken i en tidningsartikel: det skulle inte vara meningsfullt att ha mer än en. Du kan ha flera mindre taggar om sidan omfattar flera underavdelningar. I reportage i nyhetsbrev, du ibland se underrubriker som är utformade annorlunda än rubriken: de skulle motsvara en H2.

Säg att du har en sida som beskriver hur du kan anpassa klassiska Mustang konvertibler. Din allra första rubrik för din sida bör vara ungefär så här:

<H1> Anpassa Classic Mustangs </ H1>

Din andra stycket handlar om att anpassa färgen jobbet för konvertibeln. Så det bör ha en rubrik som lyder:

<H2> Anpassa Paint för Mustangs </ H2>

När du visar koden för din sida (som du bör definitivt göra även om du har någon annan skapar det för dig), bör det se ut ungefär så här:

<H1> Anpassa Klassiska Mustangs s </ H1>
<P> 200 ord av innehåll om Anpassa Classic Mustangs med hjälp av sökord. </ P>
<H2> Anpassa Paint för Mustangs </ H2>
<P> 200 ord av innehåll om Anpassa Paint för Mustangs med hjälp av sökord </ p>
<H2> Anpassa Klädsel för Mustangs </ H2>
<P> 200 ord av innehåll om Anpassa Klädsel för Mustangs med hjälp av sökord. </ P>

När du tilldelar Rubrik taggar, hålla dem i ordning i HTML, vilket är hur sökmotorer lättast kan läsa dem. Rubrik taggar bör följa dispositionen du använde i skolan för en skiss eller ett tekniskt dokument. Om du ville lägga till en H3 tagg, skulle det behöva följa en H2 i koden. Likaså om du hade en H4 tagg, det kunde bara följa en H3 tagg och inte en H2.

Rubrik strukturen är ett relativt enkelt koncept, men du skulle bli förvånad över hur många webbplatser använder samma typ av rubrik för varje punkt, eller bara använda sina Rubriker taggar till grejer sökord i HTML-koden. I verkligheten är det många platser inte ens använda rubrik-taggar, så det borde vara en snabb seger för att placera lämpliga rubriker på din webbplats. Absolut undvika rubriker som ser ut så här:

<H1> Mustang Mustang Mustang Ford Mustang </ H1>

Den här taggen är oacceptabelt för sökmotorer (för att inte tala om dina besökare), och anses spam.

Orden i varje rubrik tagg bör vara unikt och riktad till den sida de är på. Unik och riktade medel att din Rubrik taggens innehåll inte bör dupliceras någonstans över platsen. Om rubriken på din däck sidan är "Classic Mustang däck", "Classic Mustang däck" inte bör vara H1 på någon annan sida på din webbplats.

Sökmotorer leta efter unika på din sida. Till exempel, om du har en H1 rubrik Ford Mustang Cabriolet på toppen av två olika sidor, kanske sökmotorn läsa en av sidorna som redundanta och inte räkna det. Med unika rubrik taggar gör sökmotorn att tilldela mer vikt till en rubrik, och rubriker är en av de viktigaste sakerna på sidan förutom titel taggen.