Hur väljer jag det bästa RJ-9 headset?

March 2

Om du vill gå handsfree, och använda din mikrofon headset med en telefon, kan du kräva användning av en RJ-9 headset. Denna typ av produkt är så karaktäriserade eftersom det hakar upp till telefonen med en särskild RJ-9-uttaget, den typ av moduljack som du ser när du kopplar en typisk telefonlur sladd från sin bas. Många sorter av telefon headset är utformade för att koppla in denna typ av port. Dessa kan innefatta enkel hörluren och typerna dubbel hörsnäcka, vilket kan har en mikrofonbom. Liknar en liten trådlös sugtablett enhet, kan de fästa med hjälp öronkrokar eller en större band som sveper runt huvudet; att veta hur dessa alternativ påverkar prestandan kommer att hjälpa dig att göra rätt samtalet.

RJ-9-uttaget fått sitt namn från registrerade jack, vilket indikerar att det listar inom United States Code of Federal Regulations. Detta är en vanlig handenhet jack som stöder fyra positioner med fyra ledande stift. Det kan passa in i många produkter genom att trycka på en liten låsspaken på toppen.

Karakteristiskt för standard RJ-9, en metod tillåter användare att koppla sin favorit dator-headset med en kontorstelefon. Detta kan åstadkommas med en adaptersladd. Sådana tillbehör kan hamn dator headset ljudingångar och mata ut dem till telefonjack. Många RJ-9 headset produkter har kommit in på marknaden för att svara efterfrågan.

En mindre enhet får fastställas med en stam som krokar över örat. Liksom sin trådlösa kusin, kan denna diskreta typen passa bekvämt och ger en in-line kontroll för röst- mute eller volym. En mikrofonarm kan styra pickup mot käken för att plocka upp talarens röst. Kom ihåg att ju mindre formfaktor, desto längre kan bäras utan obehag, men desto mer brus är det benäget att plocka upp.

En vanlig konstruktion använder en enda hörlur eller öronsnäcka, fäst till en öronkrok eller fäst vid ett justerbart band som sveper huvudet. En variant på detta är den binaurala eller dubbel hörtelefonaggregat. Båda typerna kan ha olika typ av bom som sträcker mikrofonen mot munnen; dessa inkluderar sorter som ljudröret, de medelstora, och flex bom. Denna typ av headset är också ses i trådlösa varianter.

I enkanaliga, eller enstaka hörlurar, kan en avgörande faktor vara huruvida hörluren är konvertibel. Detta är att säga att det kan bäras på båda öronen. RJ-9 headset produkter som förlitar sig på trådbunden kommunikation kan drivas under långa perioder. De kan även förlängas större utbud med adapterkablar. Ledningar tjuder användare till sina skrivbord; ju längre en RJ-9 headset måste bäras, desto mer bekväm det borde vara.

Ytterligare överväganden för en RJ-9 headset är om du behöver en förmåga att ta konferenssamtal. De flesta RJ-9 headset produkter klarar att hantera konventionella telenät och webbaserade Voice over Internet-protokoll (VoIP). Hur väl din utför brusreducering kan påverka dess bandbredd prestanda. Du kanske också vill se hur enkelt dess delar kan bytas ut. Headset mikrofon bommar är ökända för att bryta av oväntat, till exempel när en användare försöker gå bort samtidigt bundna.