Vilka är de olika typerna av Autism Awareness Produkter?

February 21

Det finns en mängd olika autismmedvetenhetprodukter avsedda att representera någons engagemang för orsaken. Dessa produkter gör stora gåvor, eller kan användas som en del av insamlingar för autismrelaterade orsaker. En mängd olika symboler har utvecklats, främst med fokus på pusselbitar och regnbåge nyanser. Dessutom finns det också autism medvetenhetprodukter som inte kan bäras, såsom autism kokböcker och leksaker.

De vanligaste autism medvetenhetprodukter är band med pussel mönster. Enkla band kan vara mycket billigt, och är därför lämpligt för stora sammankomster och insamlingar. Särskilda band, som kan vara av metall eller andra material, göra vackra smycken och inte bära ut som tygband. Vissa finare poster ingår pärlor och andra fina material.

Silikon armband i regnbågens färger gör också populära autismmedvetenhetgåvor. Dessa kan vara dekorerad med pusselbitar och text, eller kan lämnas slätt. I vissa fall är kroppen av armbandet en färg med pusselbitar dekorerar sidorna. Dessa billiga gåvor finns i en mängd olika storlekar och utföranden.

Det finns många skjortor, knäppas, hänger lös, och andra objekt dekorerade med text om autism. Dessa poster kan uppmuntra läsaren att fråga användaren om autism, eller kanske helt enkelt främja autism synlighet. I många fall produkter inklusive text identifiera bärarens relation till autism och kan skräddarsys för enskilda fall. Pussel och regnbågar ofta införlivas i designen, men objektet kan även innefatta andra symboler för en mycket specifik budskap.

Nästan alla objekt dekorerad med pusselbitar eller regnbågar kan bli en autismmedvetenhet produkt. Rainbow kristall armband med pussel charm, till exempel, gör utmärkta fashionabla autism smycken. Plain silver pusselbitar skicka samma meddelande mer subtilt. Om smycken är främst tänkt som en personligt meningsfull objekt, är denna subtila effekten mycket lämpligt och kan införlivas i många typer av smycken. Å andra sidan, om smycken är avsedd att informera andra och framkalla frågor från främlingar, en ljusare och lättare att dechiffrera objekt kan vara mer lämpligt.

Många tror att kostförändringar kan förbättra symtomen vid autism. Sälja eller ge bort autism kokböcker kan främja medvetenhet och även vara användbar för familjer. En familj kan också uppskatta böcker av uppmuntran eller historier om autism. Bildekaler kan göra utmärkta autism medvetenhetprodukter för familjer, eftersom inte bara kommer ägaren nytta av hans eller hennes visning eller stolthet, men andra förare kommer att utbildas också.

Dessa autismmedvetenhetprodukter förutsätta att de riktar sig till konsumenter redan något bekant med autism. Om någon är ute efter varor som kommer att främja kunskapen om sjukdomen, snarare än beteckna mottagarens engagemang för orsaken, kan det vara en bättre idé att använda böcker eller broschyrer som produkter autismmedvetenhet. En annan idé vore att kombinera de två typer av produkter genom att fästa ett band eller stift till en broschyr. Detta hindrar oftast människor från att omedelbart kasta bort informationen, och möjligen uppmuntrar kunskap om sjukdomen.

  • Många barn och ungdomar med Aspergers syndrom är mycket intelligent.