Vad är Onion Oil?

February 21

Lök olja är, i de flesta omständigheter, en av två relaterade saker: antingen den eteriska oljan som extraherats från en lök eller basiskt olja, såsom olivolja eller andra grönsaker, är den som smaksatt och förstärkt med lök, vanligen under tillagningen. Eteriska oljor är vanligast i homeopatisk och alternativ medicin. I matlagning är lökolja nästan alltid avsedda för smak mer än någon hälsovinst.

Läkemedel lökolja oftast kommer förpackad i droppflaskor eller kapslar. Oljan är mycket koncentrerad och har i allmänhet upphandlats antingen genom kokning löken ner långsamt över tiden, eller ångande den torr. Lök innehåller naturligt mycket fukt, vilket innebär att antingen måste pressas eller kokas ur vegetabiliska innan oljorna kan isoleras vattnet. Processen är ofta svåra, men inte särskilt komplicerat.

Homeopatiska utövare rekommenderar ibland naturligt lökolja som behandling för övre luftvägsproblem, särskilt förkylningar och säsongsbetonade allergier. Man tror att oljan kan hjälpa till avlastning och samtidigt hjälpa befria kroppen från gifter. Oljorna används också ibland för att behandla öroninfektioner. Vissa traditionella medicin metoder ordinera fastsättning av hela lök segment till kroppen för att uppnå Oila € s läkande egenskaper, men mer moderna utövare hitta vanligtvis intag eller direkt tillämpning av koncentrerad olja att bli mer effektiva.

Ett antal olika läkemedelsstudier ser också på olja från lök. De flesta sorter av lök är rika på sjukdomsbekämpande vitaminer och näringsämnen. Forskare tenderar att leta efter sätt att utnyttja dessa fördelar och kanalisera dem till specifika behandlingsregimer för mänskliga åkommor. Vissa forskare tror att lökolja kan allt från att sänka kolesterol till förneka de skadliga effekterna av nikotin och stymieing tillväxten av vissa cancerformer. Resultaten är i stort sett ofullständiga.

I kulinariska inställningar är lökolja oftast mer smakrik, men också mindre koncentrerad. Kockar kan ofta extrahera lök eteriska oljor helt enkelt genom att värma tunna skivor av grönsaker, sedan reservera den resulterande vätskan. Merparten av tiden, är viktigare än renhet smak. Kockar lägger oftast salt och andra kryddor och kan eller inte kan lämna lök bitar att yngel som oljan utvinns.

Hem pressade lökolja används ofta som bas för valfritt antal rätter. Olja är en vanlig aspekt av många recept. Matlagning med lök olja istället för kommersiellt tillgängliga vegetabiliska eller majs versioner ofta lägger ett nytt lager av smak till en maträtt och kan förbättra en rad både salta och söta smaker.

Ibland kommer kockar också skapa ett slags lök smaksatt olja genom sjud lök skivor i andra oljor. Olivolja är ett populärt val, som sin nötaktig, mjuk smak kan tjäna som en bra bas för fränare lök. Denna typ av olja är populära som ett förband och kan också användas för att doppa bröd och grönsaker.

  • Lök olja kan hänvisa till olivolja som är smaksatt med lök.
  • Lökolja kan göras genom att koka lök skivor i.
  • Lök.