Hur blir jag en snickare?

February 24

En person som vill bli snickare kan lära sig branschen genom att lära på jobbet eller på en yrkesskola. Det tar upp till fyra år innan en snickare kan bli skicklig på sitt jobb. Dessa fyra år tillbringas i en kombination av utbildning på jobbet och klassrumsundervisning.

Vissa gymnasier kan erbjuda klasser i snickeri till sina elever. Andra nyttiga gymnasiet kurser kan omfatta klasser i algebra, geometri, geometri, blåkopia läsning, mekanisk ritning, och fysik. Efter examen från high school, kommer en del människor att hitta arbete som snickare assistent och lära av erfarna arbetare. Delta ett community college eller yrkesskola är ett annat sätt att blivande snickare få ytterligare utbildning och erfarenhet.

Andra människor kan erbjudas en formell lärlings med ett företag, som deltar i on-the-job training utöver formell utbildning inom ett klassrum. En lärlings varar normalt mellan tre till fyra år. Blivande lärlingar måste oftast vara minst arton år gammal.

Den som väljer att bli en snickare måste ha en rad olika kvaliteter: han bör ha god hand-öga koordination och fingerfärdighet. Han måste ha en affinitet för matte, snabbt kunna utföra grundläggande matematiska problem. Apprentice snickare lär en varierad kompetens, inklusive lära sig att använda snickeri verktyg och maskiner. De kommer också att lära sig om formen byggnad, layout, grov inramning, och efterbehandling. I en formell klassrum, kommer de ofta lära sig läsa ritningar, skissa, grundläggande aritmetiska beräkningar, säkerhet och andra viktiga aspekter av snickeri fältet.

En person som beslutar att bli snickare och som fyller en formell lärlings erhåller certifiering som journeyperson. Han eller hon kan även välja att bedriva ytterligare certifiering i pumparbete, byggnadsställning byggnad, och högt vridmoment bultning. Att bli certifierad inom dessa områden kan hjälpa snickare avancera i sitt område och tjäna högre löner. Om en snickare arbetar i byggbranschen, kan det vara nödvändigt för honom eller henne att lära sig spanska också. Eftersom en stor majoritet av byggnadsarbetare talar spanska, kommer snickare som vill avancera inom detta område och kommunicera effektivt med arbetarna tar sig tid att lära sig det spanska språket.

Snickare utföra ett brett spektrum av arbeten som kan inkludera installera kök skåp, bygga möbler, eller hjälpa till att bygga broar och motorvägar. De kan också reparera objekt och strukturer i trä. Vissa snickare kan specialisera sig på ett område av arbete, medan andra kan fokusera på flera olika typer av snickeri. Om en person vill bli snickare, bör han eller hon kontakta de lokala fackskolor i området och talar med företag som kan erbjuda snickeri lärlings.

  • Snickare måste vara skicklig på att arbeta med gemensamma träbearbetningsverktyg som en avfasning.
  • Snickare måste veta hur man på ett säkert sätt hantera maskiner och elverktyg, inklusive geringssågar.
  • En snickare jobb kan bestå av att bygga möbler.
  • Vissa snickare fokuserar på att designa bitar av trämöbler.
  • Många yrkesskolor erbjuder snickeri.
  • Snickare arbetar med en mängd olika material för att bygga och reparera objekt och strukturer.
  • High school snickeri eller butiks klasser är en bra början för blivande snickare.
  • En rikthyvel, som används i snickeri.