Hur väljer jag det bästa familj jullovet Idéer?

April 16

En unik familj jullovet kan vara ett roligt sätt att krydda upp vanliga semestertraditioner. Vare på jakt efter en vit jul eller desperat att fly all snö, jul semester idéer är riklig och kan anpassas för att passa de önskningar och budget på nästan alla familjer. För en pedagogisk semester, överväga att forska historiska rekreation byar, levande jordbruk, eller volontär möjligheter. För en mer avkopplande resa, överväga att besöka en tropisk region för en semester på stranden, eller hitta en snö vänlig destination för en klassisk, mysig jul.

En historisk rekreation byn kan vara ett roligt sätt att införliva lärande i jul semester idéer. Det finns många permanenta återskapade städer och byar runt om i världen, som inbjuder besökarna att kliva tillbaka i tiden och lär dig mer om livet förr. Julaktiviteter på rekreation byar kan omfatta hantverk workshops och mässor, carol sång, eller chansen att njuta av en traditionell semester bankett. Barn och vuxna kan till och med kunna lära sig grundläggande hantverk, såsom stickning, smör kärning, och även lite blacksmithy.

Arbets gårdar är en stor källa till julen semester idéer. Finns i många jordbruksregioner, kan arbeta gårdar odla grödor eller höja boskap, och ge besökarna möjlighet att delta i gårds livsstil för ett par dagar. Förutom att njuta bed and breakfast stil boende, kan semesterfirare kunna mjölka en ko, jakten på ägg, hjälpa till att förbereda bondgård måltider, eller ens ta en slädtur.

Familjer som vill införliva begreppen ge och generositet i sina jul semester idéer kanske vill överväga söker volontär möjligheter runt om i världen. Familjer kan arbeta tillsammans för att hjälpa till att bygga bostäder, skolor, kliniker, eller färskvatten anläggningar och samtidigt ha tid att utforska en ny destination. För dem som föredrar att resa till storstäder, forskning lokala välgörenhetsorganisationer på en destination som kan vara i behov av volontärer runt helgdagar. Förpackningar konserver, kommer med gåvor till ekonomiskt nödställda familjer, eller serverar en måltid till hemlösa kan vara ett underbart sätt att inbegripa värdet av att ge, även på semestern.

För människor i kyligare klimat kan tanken på en snöig jul snabbt växa tråkig och även irriterande. För att undkomma det kalla vädret, anser julen semester idéer som sveper en familj långt från den leriga snö och isande vind chill, till ett land som är evigt grön. Besöker Hawaii, Australien, eller Karibien under juletid kan ge en unik semester där solbränna är ett mer sannolikt bekymmer än förfrysning. Istället för en julgran, bygga en sandig monument Santa slott, och njuta av en juldagen grilla på varma, soliga stranden.

De som i varmare klimat kan önska julen semester idéer som ger precis motsatt erfarenhet. Att hyra en stuga är ett bra sätt att ha en hemtrevlig jul i en snöig plats, särskilt om familjen kommer ihåg att hänga upp sina egna strumpor över elden. Besök en klassisk ski lodge i bergen i Colorado eller Kalifornien att öva svepte ner i backen. Eller ta en traditionell jul kryssning genom floderna i Centraleuropa, stoppa att handla lokalt hantverk och njuta toasty kastanjer på de berömda julmarknad längs Donau.

  • Vintersport, som skidåkning, ibland införlivas juluppehållet.
  • För en mer avkopplande resa, överväga att besöka en tropisk destination för en semester på stranden.
  • En strand semester kan vara en idealisk familj jullovet.
  • En semester på en resort i Karibien är ett roligt sätt att tillbringa julen med familjen.