Hitta Närliggande sevärdheter med Wikihood Plus iPad App

April 17

Wikihood Plus för iPad är en app som kranar i den stora reservoar av (oftast korrekt) information som kallas Wikipedia. Använda antingen din nuvarande plats eller en plats du väljer, Wikihood Plus berättar vad som finns i närheten, baserat på miljontals poster i Wikipedia. Skaparen sade hans app "organiserar intelligent Wikipedia informationen för någon plats i världen med hjälp av avancerad semantisk data mining". Med andra ord, gräver appen via Wikipedia för dig och använder algoritmer för att sålla bland dessa data att visa dig vad som finns nära dig, vad är betydande, och hur man kommer dit. Bygga vidare på wikin temat, det finns tusentals i appar användarbetyg också.

Låt oss säga att du besöker New York City och är redo att lämna ifrån hänga i Central Park. Om du öppnar Wikihood Plus och låt den använda din nuvarande plats (du behöver en Internet-anslutning) Det visar att Naturhistoriska museet tunnelbana stopp är i närheten (och museet i sig är nära, också), och en riktigt cool lägenhet byggnad (om du gillar att titta på arkitektur) och Hayden Planetarium ligger i närheten.

Hitta Närliggande sevärdheter med Wikihood Plus iPad App

Tryck på stjärnan för att betygsätta den viktigaste platsen i huvud posten - i det här fallet, Haydenplanetariet.

Det finns ytterligare flikarna på botten av skärmen, också, som gör att du kan filtrera posterna du ser rör en viss plats. När du har borrat ner till posten på en viss plats, dessa ikoner innehålla en länk till riktningar (som tar dig till Maps IPAD app).

Vad du kan göra med det: hitta närliggande sevärdheter, landmärken, byggnader, shopping destinationer, alla med länkar till deras Wikipedia poster för fördjupad information.