Hur väljer jag det bästa Skafferi Hardware?

August 9

Välja den bästa skafferi hårdvaran kommer till stor del att bestämmas av skafferi designen. Det finns olika storlekar och typer av pentryn och olika användningsområden för dem. Från en fullstor rum eller en liten garderob skafferi särskild skåp avsedd för skafferi lagring, finns det flera alternativ. Många av alternativen inkluderar specialiserad skafferi hårdvara. Storlek är en av de viktigaste frågorna för att säkerställa att artiklar passar ordentligt och att reglagen är tillräckligt långa för att nå skrymslen skafferiet.

Det finns andra frågor att tänka på när man väljer skafferi hårdvara också. Stil, bekvämlighet, enkel installation, kostnad, och väljer skafferi arrangörer som hjälper dig att utnyttja det tillgängliga utrymmet på bästa möjliga sätt är alla saker som du kommer att vilja ha i åtanke. Om du lägger till eller byter ut skafferi hårdvara är en gör-det-själv-projekt, leta efter enkla att installera skafferi rattar, drar, dörrhandtag och andra skafferi tillbehör. Instruktionerna ska vara enkel och tydlig. Alla nödvändiga installations hårdvara bör också ingå.

Pantry hårdvara är också tillgänglig i många olika material såsom tråd, krom, trä, polymer, och mer. Tråd rack kan vara mycket praktiskt och så kan andra organisatoriska poster. Arrangörer göra det lättare att lagra saker och därmed effektivt använda varje tum av rymden. Leta efter alternativ som organiserar specifika objekt som konserver. Hörn hyllor, särskilt med en utdragbar konstruktion, är stor för att använda det som annars skulle gå till spillo utrymme i djupa hörn. Krokar, dörrförvaring och Lazy Susans kan också vara viktiga funktioner att tänka på när man väljer skafferi hårdvara.

Det spelar också huruvida skafferiet hårdvaran kan ses från andra utrymmen. För ett öppet skafferi utanför köket, välja objekt som matchar eller kompletterar de köksinredningar, rattar, drar, och andra tillbehör är generellt att föredra. Inbyggda pentryn kan byggas med material som matchar den befintliga köks skåp. I en sluten skafferi som inte kan ses från andra delar av hemmet, kan man välja att skapa en helt annan look.

Bekvämlighet är en viktig del när man väljer skafferi hårdvara. Otymplig, klumpiga handtag kan vara svåra att hantera när man försöker skynda eller när du har händerna fyllda med andra saker du har samlat in från skafferiet. Om det finns små barn i hemmet, kommer säkerheten också vara viktigt. Det finns ett antal säkerhetsanordningar och skåplås som kan installeras tillsammans med skafferi hårdvara.

  • Skafferi maskinvara som är handgjort är ofta mer hållbara.