Vad är Cordial glasögon?

August 2

Cordial glasögon dricker fartyg skapats speciellt för saft, som är söt, fruktsmak drycker. Några exempel på hjärtliga drycker görs under varumärkena från Golden Circle och Cottees. En sann hjärtlig inte innehåller alkohol och späds med vatten för att uppnå den smak, eller nivån av söthet, önskas. Dessa drycker är särskilt populära i Nya Zeeland och Australien.

I många fall är hjärtlig glasögon används för alkoholhaltiga drycker samt. Detta gäller särskilt i USA, där de används ofta i barer och krogar. I denna egenskap, glasen finns i en mängd olika former och färger. I själva verket har termen kommit att användas för att beskriva allt väsentligt alla glasdryckeskärl med en stam.

Vissa hjärtlig glasögon har handtag snarare än stjälkar. De kan också ha korta stjälkar tillsammans med handtag. I endera fallet, handtagen är vanligtvis små och prydlig. Detta skiljer dessa glasögon från kaffemuggar och ölmuggar, som har stora handtag avsedda för en flera fingrar för att passa in. Med hjärtliga glasögon, bör handtaget endast gripas lätt från utsidan.

De är ofta gjorda med klart glas, men många är också färgad med en mängd olika färger. I själva verket kan hjärtliga glasögon hittas tonade med röda, gröna och gula. Vissa uppsättningar inkluderar glasögon i en mängd olika färger och former.

Välja hjärtliga glasögon när du planerar en social händelse kan vara något skrämmande, eftersom de har förmågan att sätta stämningen för insamling. Dessutom vissa drycker är bättre lämpade för vissa typer av glas. Till exempel, är bäst lämpad för glasögon med tall en fruktig drink som kommer att innehålla ett paraply eller en citronskiva på sidan, tunna stjälkar. Likaså är denna look bäst för en tropisk träffas eller en formell händelse. För en mer avslappnad träffas dock glasögon med kortare eller tjockare stjälkar kan vara mer lämpligt.