Vad är Honey Soap?

January 22

Honung har länge haft ett rykte som ett naturligt botemedel mot många sjukdomar, och modern vetenskap har gett tilltro till det som en naturlig bakterie slåss agent. Vetenskapen har också bekräftat att honung kan hjälpa huden och håret grepp om fukt, snarare än att torka ut dem. Honung tvål anses vara en fuktighetsbevarande grund av dessa egenskaper, och det kommer också att hjälpa till att hålla huden ren och klar.

Ett protein som gjorts av bin är det som ger honung sina helande krafter. Genom historien har folklore rekommenderat honung som behandling för halsont, sår och brännskador. Fördelarna med honung tvål ger liknande resultat för bodyâ € s hud, hjälper till att hålla den fri från bakterier och tvätta bort orenheter. Älskling, när det är rent, ekologiskt, och rakt ur kupan, själv är fri från föroreningar och en av de mest naturliga ämnen som en skönhet eller hälsa regim. Raw honung är honung som inte har utsatts för moderna bearbetningsmetoder, såsom pastörisering och filtrering. Mer om honeyâ € s hälsosamma egenskaper behålls i sin råa tillstånd.

Honung var en gång tillhör endast kungligheter. Cleopatra, till exempel, badade i honung. En engelsk drottning använde det på hennes hår för att hålla det friska och glänsande. En fransk Kinga € s älskarinna tillämpat den på ansiktet i ett förskönande mask. Forntida gudar hedrades med gåvor av honung, och vissa kulturer används den för att balsamera kroppar och skydda dem från förfall.

Idag kvinnor kan göra eller köpa skönhetsprodukter som kombinerar honung med alla typer av ingredienser, allt från choklad och gurka till olivolja, goatâ € s mjölk, yoghurt, mandel och ägg, för att bara nämna några. Förutom honungstvål, honungsprodukter masker, scrubs, hårbalsam, hudkrämer, schampo, badsalt och skumbad. Honung tvål kan köpas från många återförsäljare, däribland online försäljare. Vissa människor njuta av att göra sin egen honung tvål för att säkerställa att det är så naturligt som möjligt. Andra gillar att göra sin egen tvål eftersom det tillåter dem att inkludera ingredienser de föredrar, såsom dofter av ros, kanel eller lavendel. Hemlagad honung tvål är också en tankeväckande och nätt gåva för en vän, släkting eller lärare.

De lugnande egenskaper av honung är välkända, men för bin produktion av honung är inte en avkopplande strävan. Först gör honungsbin inte sova. Dessutom måste en honungsbinas koloni besöka några miljoner blommar innan de kan producera ett enda pund (454 g) av honung. Ett pund kräver samlad insats på cirka 300 honungsbin som arbetar för hela livet.

  • När den appliceras på huden, kan honung vara en fuktighetskräm.
  • En lugnande egenskap av honung är dess förmåga att behålla fukt när de appliceras på huden eller håret.
  • Honung har länge använts som en del av lyxiga skönhetsrutiner.