Hur gör jag en utbetalning en personlig check?

January 1

När någon skriver du en personlig check, har du ett par olika alternativ för inlösning kontrollen. Banker, kreditföreningar och checka tjänat detaljhandel är de främsta alternativen till kontanter en check. Förfarandena för inlösning kontrollen eller checkinlösen Reglerna kan variera något från institution till institution, men i första hand stegen är desamma.

Först måste du välja den plats där du kan ta en personlig check. Om du väljer en bank eller kredit unionen, är det bäst att använda din egen finansinstitut eller den institution där kontrollen är från - check författarens bank eller kredit unionen. Vanligtvis om du har ett konto på banken eller planerar att kontanter en check från utgivande institutet, då du vanligtvis inte ger upphov till någon avgift. Checkinlösen service butiker tenderar att ta ut en procentandel av kontrollen beloppet som avgiften för inlösning kontrollen.

Vänd kontrollen över till ryggen. Du ser en påskrift linje eller låda på den övre änden av baksidan av kontrollen. En kontroll påskrift är oftast bara underskrift av den person att checken har utställd på. Om du planerar att kontanter checken på din egen bank, kan banken också kräva att du skriver ditt kontonummer i din signatur. Se till att du registrerar kontrollen precis som det görs ut på framsidan av kontrollen.

När du förbereder kontrollen och ta den till din institution val, i allmänhet måste du visa en form av rättslig identifiering. Juridisk identifiering är oftast ditt körkort eller ditt tillstånd utfärdat identitetskort. Statliga utfärdat bild id-kort är också bildar att banker och checkinlösen institutioner acceptera. Det är viktigt att den juridiska identifieringen har din bild, signatur och juridiska namn uppgifter som det visas på checken.

En bank där du har ett konto kan inte kräva att du visar juridisk identifiering till kontanter en check. Vissa banker kräver bara att du skjuter banken utfärdat betal- eller ATM-kort. Du kommer också att behöva skriva in ditt personliga identifieringsnummer (PIN), om du väljer att dra ditt betalkort i stället för att visa en bild ID-kort.

Banker och kreditinstitut kommer att lämna över det fulla beloppet av kontant checken är skriven för. En check butik eller tjänst, å andra sidan, kommer att dra av sin avgift ur kontrollen beloppet. Du kommer att få skillnaden mellan backbeloppet och avgiften beloppet när du kontanter en check på detta sätt.

  • En bank kan ge personlig check.
  • Personliga checkar kan endast lösas om de undertecknas av kontoinnehavaren.
  • Det är bäst att få en check inkasseras av check författarens eller kryss mottagarens bank.