Hur man gör en uppringd anslutning på din bärbara dator med Windows Vista

July 2

Till skillnad från en bredbandsanslutning, som alltid är på, kräver en uppringd anslutning du ringa in till din ISP när du vill använda den. Innan du försöker göra en uppringd anslutning, se till att din bärbara dator är korrekt ansluten till telefonjacket. Sladden måste koppla in till modemet hålet på din bärbara dator och till ett telefonjack i väggen annars piggyback på någon annan telefonenhet.

Du kan göra manuellt uppringd anslutning, som beskrivs i de följande stegen.

Anslut inte modemet till en digital telefon system! Det kommer att steka modemets muskelmage! Digitala telefonsystem är vanliga i hotell och medelstora till stora företag. När du är osäker, fråga!

 1. Från Start-menyn, välj Anslut till posten.

  Anslut till ett nätverk visas, listar olika och potentiella vägar för din bärbara dator för att hitta Internet eller något annat nätverk. I listan finns uppringd och VPN-alternativ, vilket är vad du letar efter.
 2. Välj uppringd förbindelse.

  Dess namn valdes när du ställer upp saker.
 3. Klicka på knappen Anslut.

  Windows ringer modemet och försök att göra anslutningen.

  Hur man gör en uppringd anslutning på din bärbara dator med Windows Vista

När anslutningen har gjorts, de små modem kompisar visas i meddelandefältet, som visas ovan. Theyâ € re din ledtråd att du är ansluten till Internet. Du kan nu använda alla Internet-programvara.