Vilka är för- och nackdelar med att köpa Underkläder Online?

October 7

En huvud pro att köpa underkläder på nätet är bekvämligheten. Hellre än att gå ut för att handla personligen och tar tid att titta på beståndet i olika butiker samt kanske behöva stå i kö till kassan, kan det vara mycket snabbare att bläddra några webbplatser och göra en beställning via Internet. Ändå en stor con kan vara fast med objekt som inte passar, eftersom många butiker inte får ta emot returer på underkläder.

Men om en butik har en "ingen avkastning" politik, skulle det ingen roll om underkläder köptes personligen eller på nätet. När ett visst märke, storlek och modell av underkläder köps på en tegel och murbruk butik och kunden är nöjd med det, men det kan vara ett proffs för att köpa underkläderna på nätet efteråt eftersom det är troligt att passa. Det finns butiker som gör accepterar retur på underkläder så länge taggarna fortfarande sitter, så att köpa underkläder på nätet från dessa butiker, även saker som inte är upprepa varumärken för en person, kan vara ett proffs.

En annan pro att köpa underkläder på nätet är att det är möjligt att söka många butiker över hela världen för en viss typ av underkläder, medan lokalt finns det bara så många butiker en person kan besöka personligen. En online shopper kan lätt hitta mer färg och stil val i underkläder än hennes lokala butiker erbjuder, särskilt om hon inte bor i en tätort. En möjlig con av att prova nya online-butiker för att köpa underkläder är att få fruktansvärda tjänst eller inte tar emot order eller de pengar som spenderas på den tillbaka. Med mer välkända internetbutiker samt de som godkänts av andra kunder, eller konsumentgrupper, såsom Better Business Bureau (BBB), blir det con vanligen mindre risk.

Medan beskrivningar, färger och andra detaljer av kläder till salu på nätet är för det mesta korrekt, kan en kon vara att inte kunna se de verkliga objekt. Inte varje färg eller mönster alternativet är normalt visas för en viss post i en online eller tryckta katalog. En annan con att köpa underkläder, eller andra objekt, på nätet är att behöva vänta för dem att komma med posten.

Eventuella fraktkostnader när man köper underkläder på nätet kan vara en annan con, men eftersom dessa poster tenderar att vara ganska lätt, kan kostnaden inte vara för hög. Facto i kostnaden för bränslekostnader eller transportkostnader när man går att köpa från underkläder personligen kan även avslöja denna kostnad att vara ungefär samma som att betala fraktkostnader. En pro att köpa underkläder på nätet från företag som erbjuder fri frakt är att spara i dessa extra kostnader.

  • Inte varje färg eller mönster kan visas för vissa par underkläder i en online eller tryckta katalog.
  • En con till att köpa underkläder på nätet är oförmågan att återvända obekväma eller dåligt passande objekt.
  • En nackdel med att köpa underkläder på nätet är att behöva betala fraktkostnader.