Vilka sevärdheter Ska jag besöka i Maine?

September 1

Tillståndet för Maine är en av de vackraste, pittoreska platser i USA, med miles av stränder, sjöar och skogar. Med alla de fantastiska möjligheter till utomhusaktiviteter och andra stora fritidsaktiviteter, det finns många attraktioner i Maine som du inte bör missa.

De flesta av de bästa attraktionerna i Maine är relaterade till dess otroliga landskap och landskap. Acadia National Park, på Mount Desert Island, har massor av bra möjligheter till vandring, cykling och båtliv. Det är också en underbar plats att ta fotografier av Maine fantastiska landskap, liksom de dramatiska klippor med utsikt över havet. Några andra stora attraktioner i Maine för dem som älskar naturen är camping på Moosehead Lake, klättra i bergen som gränsar staden Camden, och delta i några av LL Bean s äventyr, bland annat lerduveskytte, snöskor, kajakpaddling och cykling.

Den inhemska vilda djur ger också några av de bästa attraktionerna i Maine. Det finns många möjligheter för valskådning kryssningar, eller till och med resor att se lunnefåglar i deras naturliga miljö. I staden Gray, kan du se älg, Bobcats, prärievargar, och många andra inhemska arter på Maine Wildlife Park.

Om du älskar att shoppa, hittar du också några stora attraktioner i Maine för att passa dina intressen. Maine är en fristad för antika älskare, med några av de bästa butikerna för antikviteter och samlarföremål i landet. Du är tvungen att hitta några otroliga möbler och tillbehör på butikerna i städer som Kennebunk och Wells. Andra attraktioner i Maine relaterade till shopping inkluderar Portland stora urval av oberoende butiker och bokhandlar kläder.

Restauranger är också några av de bästa attraktionerna i Maine. Under hela staten, hittar du massor av ställen att köpa färsk hummer. För bästa hummer roll i Maine, missa Reds i Wiscasset, som vanligtvis har en linje halvvägs ner blocket. Portland är också hem för många av de bästa kulinariska attraktioner i Maine, med gourmetrestauranger inklusive Hugos, Fore Street, och staten & Co.

Statens många fyrar är också stora attraktioner i Maine, och ger underbara möjligheter för personer intresserade av fotografering. Några av de bästa fyrar att besöka är ugglans Head fyr, Pemaquid Point Lighthouse i Bristol, och Cape Elizabeth fyr, strax utanför Portland. Det är också självklart att stränderna och sjöar är favorit attraktioner i Maine. Allt genom staten, kommer du att hitta många ställen att bada, båt, fisk, eller bara koppla av och njuta av solen.

  • I staden Gray, kan människor se älg och andra inhemska arter roaming Maine Wildlife Park.
  • Cykling kan avnjutas när du besöker Maine.
  • Valskådning är populär i Maine.
  • Maine är känd för att ha många natursköna fyrar.
  • Många besökare njuter kajakpaddling i Maine.
  • Många hummer pounds i Maine sälja kräftdjur både kokta och leva.
  • Coyotes bor i Maine Wildlife Park.
  • Maine har miles av stränder att njuta av.