Vad bör jag tänka när man köper trädgårdsmöbler?

September 7

Trädgårdsmöbler är ett bra sätt att lägga till den övergripande atmosfären av din uteplats, samt förbättra funktionaliteten av trädgården. Eftersom det finns så många olika typer av utomhus utrymme, det finns ett brett utbud av trädgårdsmöbler alternativ. Här är några saker att tänka på när du börjar titta på utemöbler och vill göra det bästa valet för ditt utrymme och din budget.

En av de första frågor att fundera är sammansättningen av din utomhus utrymme. Om området innehåller en uteplats, kan du välja att gå med uteplats uppsättningar som inkluderar bänkar, stolar och bord. Dessa kan ordnas i området uteplats för att skapa konversation områden samt en idealisk plats för att sitta ner för en måltid, eller spela ombord eller kortspel utanför. I händelse av att uteplatsen inte täcks, kommer du vill överväga uteplats möbler som är konstruerad för tillsättning av paraplyer när och om det behövs.

För trädgård områden som inkluderar ett poolområde, kan ditt val av utemöbler inkluderar lounger som gör det möjligt att sträcka ut vid poolen, samt en kombination av bord och stolar som är en del av trädgårdsmöbler uppsättningar. Tillsammans med paraplyer, kan uteplats möbler tillbehör för användning runt poolen inkludera sådana praktiska punkter som rack för lagring pool leksaker och flyter, och en behållare där nya handdukar hålls i närheten.

När trädgårdsmöbler är ett relativt litet utrymme, såsom med en lägenhet i staden eller en trädgård hemma, är valet av gräsmatta möbler ofta skalas ner för att hjälpa till att skapa en inbjudande miljö. Till exempel kan en liten trädgård som är kantad med rabatter dra nytta av den strategiska placeringen av en betongbänk eller två. Dessa praktiska bänkar gör det möjligt att sitta ute och njuta av trädgården, men också är mycket lätt att underhålla. Medan de inte erbjuder rörlighet för andra typer av trädgårdsmöbler, de fungerar mycket bra när utrymmet inte rymma en mängd olika sätt att ordna elementen i utrymmet.

Som med många typer av inköp för hemmet, är valet av trädgårdsmöbler dikteras av budgeten samt praktisk funktion och storleken på trädgården. För personer som arbetar med en liten budget, kan det vara nödvändigt att gå med harts stolar och bord för att låta det utrymme för att vara tillgängliga och användbara för kort sikt. Som mer pengar kan avsättas för att uppgradera möblerna i trädgården, är det möjligt att leta efter mönster som är konstruerade med trä, metall eller betong för att skapa önskat utseende. I vissa fall kan det vara nödvändigt att göra med billigare bitar och stegvis ersätta dem med mer önskvärda alternativ när och om möjligt.

  • Uteplats uppsättningar inkluderar bänkar, stolar och bord.