Vad behöver jag veta innan jag köper Trådlösa högtalare?

August 29

I många hem och kontor, att kunna installera ett högtalarsystem underlättas av tillgången på trådlösa högtalarsystem. Det finns trådlösa högtalare som passar alla behov, inklusive högtalare som fungerar med en mängd olika ljud och video elektronik, hemmabiosystem och trådlösa datornätverk.

När du väljer att köpa trådlösa högtalare, kom ihåg att trots att kallas trådlöst, det finns inget högtalarsystem som är helt utan någon typ av kopplingsanordning, som kan innehålla små trådar eller en intern vidarebefordringsavgift anordning. Det betyder vad trådlösa högtalarsystem du köper, måste du kontrollera att den kan ansluta med elektronik enheter som du försöker att förstärka med ljud. Det bästa sättet att kontrollera detta är att se över Manufacturera € s pappersarbete eller förpackningar som kommer med de trådlösa högtalarna eller prata med en mäklare för att avgöra om stil högtalare du får kommer att arbeta med de avsedda enheter.

När du försöker att besluta om att köpa trådlösa högtalare, överväga hur du planerar att använda dem i ditt hem eller kontor. Om du kommer att använda dem på toppen av ett skrivbord, till exempel med en bärbar dator, kommer du vill köpa trådlösa högtalare som donâ € t ta upp mycket utrymme eller kan stoppas in i hörnen av ditt skrivbord. Om du planerar att använda de trådlösa högtalarna som en del av ditt hemmabiosystem eller för overheadmusiksystem, fundera på hur du kommer att montera högtalarna på väggar och tak, eller om du kommer att behöva köpa speciella monterings skärmar eller konsoler för att åstadkomma detta.

När man beslutar att köpa trådlösa högtalare, kommer du också vill välja högtalare som kan hantera mängden utrymme i ditt hem eller kontor för bästa ljudkvalitet. Var noga med att göra mätningar av rummet eller området där högtalarna kommer att användas och har denna information med dig när du väljer trådlösa högtalare kan överföra tillräckliga nivåer av ljud i hela kvadratmeter av området. Underlåtenhet att göra detta kommer att resultera i besvikelse och dåligt ljud och volym kvaliteten.

En ytterligare faktor att beakta när du köper trådlösa högtalare att använda med ljud- eller videoutrustning är om högtalarna kan justeras från din utsiktspunkt. Till exempel för höga overhead högtalare eller de som är knutna till komplexa hemunderhållningssystem, kommer du att ha fjärråtkomst för att justera ljudnivåer eller en central styrning där du kan få ljudet precis rätt? Om du canâ € t göra justeringar till de trådlösa högtalarna, kan det vara svårt att njuta av dem när den används på daglig basis.

  • En trådlös högtalare.